Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdecydowanie odradzane hostingi:

www.vmline.pl - notoryczne problemy z konfiguracją serwerów oraz poważne problemy w działaniu aplikacji (instalacja na kontach tej firmy tylko na pełną odpowiedzialność użytkownika)

Widzę że idziesz w uparte i dyskredytujesz moją firmę. Proszę o przesłanie konkretów.

Jest to zwyczajne działanie na szkodę mojej firmy, jutro przeprowadzam konsultacje z prawnikiem, które już wcześniej prowadziłem na ten temat, ale odpuściłem. Teraz niestety widzę że twój poziom jest poniżej dobrych biznesowych zwyczajów. Widać również, że jesteś nastawiony wyłącznie na zarabianie kasy, a ja ci to utrudniam. To że jesteś w UK nie zwalnia cie z przestrzegania europejskiego prawa. Nie mam czasu bawić się w takie 'problemiki' więc albo dojdziemy do porozumienia, albo nie. Jestem poważnym człowiekiem, mam nadzieje że ty również.

Nasze konfiguracje nie różnią się niczym od konfiguracji innych serwerów.

Po prostu wydaje mi się, że moja oferta jest zbyt konkurencyjna (darmowa konfiguracja, szybkie wsparcie techniczne) wobec firm które polecacie (hexcom), a które nie mają klientów. Nie mnie oceniać dlaczego.

Od 3 dni zainstalowałem 4 aplikacje OmniFlash i nie ma z nimi żadnego problemu w działaniu.

To wy wydajecie prawie codziennie nowy update, co świadczy o tym, że po prostu wasi programiści są słabi.

Nie ma czegoś takiego jak 'instalacja na kontach tej firmy' tylko na systemach linux z aplikacjami php, apache oraz innymi dodatkami, które są wykorzystywane przez wszystkie firmy webhostingowe, w tych samych wersjach, w takich samych strukturach.

Będę informować publicznie o kwestiach prawnych które podjąłem.

@R.U.Sure

Ad1) Raz na rok od momentu kiedy dostajesz oprogramowanie. Po dokonaniu Upgrade zaczyna czas się liczyć od nowa - raz na rok

Ad2) Rachunek jak zawsze

Ad3) Ograniczenia dotyczą modów - z czasem wszystkie skrypty będą wymienione na mody i nie będzie nic na PHP (myślę że to nastąpi do miesiąca czasu) - tak więc na ten moment masz all z PHP + mody

Ad4) A OmniADD tylko ręcznie można przenieść projekty

Ad5) Główny instalator zanim zacznie pracować sprawdza konfigurację serwera

@arve_lek - jeśli chodzi o OS to projekty przeniesiesz automatycznie - bazy tylko ręcznie

@dywn - dla baz podstawowych listy są (te same co OA/OS) pozostałe bazy harwestujesz sam lub w niedalekiej przyszłości zakupisz sobie z serwisów za to odpowiedzialnych

@PageSEO - VPS-a sam sobie ustawiasz i nie ma to nic wspólnego z hexem - masz info co jest źle wystarczy poprawić i lecisz dalej

@makauer - określenie gówniane tyczy się używania do postowania - OF jak się nie mylę jest dodawarką przede wszystkim i w tym zastosowaniu się one totalnie nie nadają i są gó**o warte (nie wnikam w kwestie harvestowania bo przypomnę że dostałem od was kiedyś demo konto dla integracji z OmniPINGIEM i ..... - sam fakt że nie przedłużyłem konta mówi sam za siebie) Aaa raz nawet kupiłem na testy jeszcze raz i nawet do harvestowania były do xxxx i to nie tylko moja opinia - zdecydowanie lepsze i tańsze w sumie są ProxyBonanza :P To że wasz marketing jest taki jaki jest i wciskacie ludziom że dajecie super proxy to OK nie wnikam w to ale ja w swoich produktach nie będę na to pozwalał bo w ten sposób tworzone są mity bez poparcia rzeczowymi testami. Tak więc żeby nie było nie jasności moja wypowiedź brzmi:

Proxy pochodzące z ProxyMarket nie nadają się do wykorzystywania w celu dodawania wpisów i nie zostanie dodane w OF do tego celu

VMline - A może oddasz mi te pieniądze które ukradłeś ? Ale co tam się będę rozpisywał już o tym pisałem i można poczytać : (zachęcam każdego do zapoznania się z tym postem gdyż opisuje on prawdę o właścicielu pseudo firmy)

https://www.forum.opt...55#entry1163296

Jedynie szkoda mi twoich klientów których jak zawsze wydymasz - tu już nie chodzi o to czy wydymasz ale kiedy wydymasz

PS: Chłopie jesteś skończony i będę Cię tępił jak się da - oszukałeś mnie na kilka set złotych (okradłeś mówiąc wprost) i nawet nie raczyłeś oddać pieniędzy (nie liczę tutaj faktu utraty danych z serwerów i problemów jakie zrobiłeś) - cały czas czekam na oddanie pieniędzy i zadość uczynienie.

PSII: Instalować u Ciebie może każdy i do tego nic nie mamy ale niestety każdemu kto przyjdzie od Ciebie po pomoc będziemy podawali linki o twojej osobie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Masz jak krowie na rowie:

Articlefriendly
Articlems
Articlescript
Buddypress
Dle
Dolphin
Donmini
Easydir
Freeglobes
Guestbook
Mocnelinki
Omnipress
Omnipressv2
Otwartymini
Phpld
Pksi
Qlweb
Webmini
Wiki
WordpressXml-rpc

+ mody:

ExpressionEngine

Wordpress - Register

ArticleFriendly

Oxwall

ArticleScript

[code]

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Po przeczytaniu tego wątku, wg mnie ten OF niczym nie różni od innych dodawarek, poza kilkoma dodatkowymi skryptami do obsługi. Chociaż wersja Home jest ciekawa i warta rozważenia, ale za drogie są aktualizacje i maksymalna ilość obsługiwanych stron - 10 i modów - 15. Za mało i za drogo.

Najciekawszy jest jednak wątek z VMLine :)

Proxy pochodzące z ProxyMarket nie nadają się do wykorzystywania w celu dodawania wpisów i nie zostanie dodane w OF do tego celu

VMline - A może oddasz mi te pieniądze które ukradłeś ?

Pierwsze słyszę, nigdy nie miałem z tobą do czynienia. Wyciągasz coś co było ponad 5 lat temu, łudząc się że to mi zaszkodzi. Mylisz się, i to bardzo.

Firmę prowadzę od ponad 3 lat, ma się bardzo dobrze, a tobie dobrze radzę - trochę pokory. Moi klienci mi ufają, a ja dbam o ich interesy, a taki mikrus jak ty, na pewno mi nie zaszkodzi.

Polubownie nie da się tego załatwić, zatem podejmę odpowiednie kroki prawne za pomówienia.

To wszystko z mojej strony.

@san - zauważ jak jest zaprojektowany OF. Sam możesz go rozbudowywać poprzez dodawanie modów do czego tam wymyślisz. Czy inne dodawarki dają takie możliwości ? / mnie bardziej bawi ban neox'a na produkty Omni. fajne wyróżnienie

Kojotek_OX tą wypowiedzią zakończe udział w Twoim temacie, bo w sumie ani nie używam (już) Twoich produktów (myślę, że też się znajdzie coś tańszego i lepszego), ani tego typu przepychanki słowne mnie nie podniecają.

Zastanawia mnie jednak o jakim marketingu stosowanym przez nas/mnie wspominasz? To raczej ja marketingu mógłbym nauczyć się od Ciebie, zwłaszcza tego negatywnego.

Niestety, ale to właśnie przez takie wypowiedzi jak Twoja "tworzone są mity bez poparcia rzeczowymi testami". Jednak Twoje prawo do posiadania własnej opinii, ostatecznie "to nie tylko moja opinia".

Przyznam, też szczerze, że teraz jak już poznałem ją w pełnej krasie, to się się uspokoiłem, szczególnie, iż brzmi ona równie wiarygodnie jak Twoja wcześniejsza ocena jakości usług świadczonych przez VMline. Rodzi się jedynie pytanie: Co ja Ci zabrałem? A może tutaj to Ty chcesz coś zabrać mnie?

Jakie by ono nie było stopień zainteresowania nim określam na 3... albo nawet 2 ;)

PS

Przyznam, że jak miałbym przedłużać pakiety wyłącznie dla OMNIPing to sam bym zrezygnował :blum:

PS II

Z jednym się zgadzamy:

Proxy pochodzące z ProxyMarket nie nadają się do wykorzystywania w celu dodawania wpisów

spacer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności