Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

w install mam inny problem, zwraca mi jeden jeszcze błąd

Follow location is not available.

Ktoś ma jakieś sugestie ?

Zakładam że masz serwer VPS.

Sprawdź gdzie masz phpini (via phpinfo()) i daj średnik ; przed safe_mode oraz open_basedir

Następnie restart serwera www.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Vmline dziękuje pomogło :) na tyle że poszła instalacja

dalej jednak na domenie mam (pomimo zainstalowanego)

Unhandled Exception

C
/var/www/vhosts/.../panel/laravel/crypter.php on line 0

SOLVED !! doinstalowałem mcrypt w php - czy też uruchomiłem go ;) i leravel ruszył

OF powinien z automatu dodawać jedynie tam gdzie utworzył konta... W innym przypadku możemy czekać nawet i tydzień na skończenie jednego zadania zakładająć, że nasza baza WP

liczy 100k adresów, a kont mamy np. 200. : >

Więc to się kompletnie mija z założeniem programu :(

Czy to zostanie poprawione ?

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Witam wszystkich,

1. Mam pytanie odnośnie budowania piramidy. Czy autorzy planują dodać taką funkcjonalność?

2. Czy jest szansa na wprowadzenie indywidualnego pola "URL" dla każdej paczki tekstów?

3. Czym jest pozycja dropdown "linki" przy konfiguracji projektu? Gdzie one się pojawią i w jakim formacie należy je wpisać: https:// ... czy <a href> ?

4. Overclocking. Prośba o pomoc do użytkowników. Co prawda koledzy twierdzili, że powinno się rozumieć podstawowe pojęcia, które się przerabiało w omnispeed, ale nie wzięli pod uwagę, że nie wszyscy użytkownicy omniflash, korzystali z omnispeed.

W związku z tym mam prośbę do jakiejś dobrej duszy, aby podała mi wartości jakie powinienem wpisać, w polach które występują edytowalne w karcie konfiguracja -> overclocking. Wersja softu: Omniflash PRO+, na serwerze Hex Omni Midi.

5. Czy autorzy oprogramowania, mogą dodać w historii projektu, kolumny takie jak w harmonogramie: '(A / R* / E)' ? Było by to bardzo przydatne, aby przekrojowo obejrzeć skuteczność konkrentych modów, bez konieczności w zagłębianie się przez przycisk "zobacz".

6. W helpie konfiguracji akcji projektu znajdziemy komendy, których w moim panelu nie ma:

Type Only post - u mnie jest postowanie

Type Register & post - u mnie jest rejestrowanie

Use relationships - w ogóle tego u mnie nie ma

Czy u innych użytkowników jest podobnie? Jak w tej sytuacji sobie poradzić z prawidłową rejestracją i postowaniem?

7. Czy autorzy mogliby wprowadzić masową edycję limitów dziennych w harmonogramie?

8. Dlaczego nie mogę stworzyć własnej prywatnej bazy i dostaję komunikat, że istnieje już 210 adresów, a 10 zostało dodanych. Może ja nie chcę korzystać z publicznej, tylko wyselekcjonowałem z niej te z najwyższym PR i chciałbym mieć je w osobnej bazie? Jak to zrobić?

Pozdrawiam

Krzysiek

Mam pytania do twórców OmniFlasha:

- kiedy możemy spodziewać się tej dokumentacji/video z poprawnego używania OF?

- czy obecna wersja jest wersją finalną, w sensie taką która powinna działać prawidłowo?

- płacę już 3 miesiąc z kolei za abonament, a czuję się jak beta-tester ;) Generalnie dalej używam OA, bo w OF mam same błędy....może zła konfiguracja, ale do tego potrzeba właśnie instrukcji.

- miało być w ostatnią niedzielę spotkanie online z warsztatami z OF i nikt nawet nie dał znać chociaż na maila/na forum czemu spotkanie się nie odbyło...generalnie olewka tematu :-/

Z moich testów wynika, że nadal nie jest tak dobrze z dodawaniem, jak choćby w starym poczciwym OA - zarówno na bazach publicznych jak i prywatnych. Czekamy więc na pełną instrukcję i ostateczne aktualizacje. Pozdrawiam.

Wyszła nowa wersja OmniFlash.

Zmiany:

Poprawione wyciąganie linka ze skryptu php OtwartyMini

Poprawione wyświetlanie rozmiaru bazy w harmonogramie podczas dodawania do skryptów wymagających rejestracji (mody)

Dodane oznaczanie interfejsów/proxy jako zbanowane w panelu OmniFlasha

Dodana możliwość konfiguracji ustawień harvestera (odstęp między zapytaniami i czas bana Google)

Poprawione wyłapywanie wyjątku w toolsach: redirect i headers

Ujednolicone błędy crona dodającego

Poprawione działanie modów w momencie nie wykrycia zarówno sukcesu jak i błędu

Ustawienia harvestera proxy przeniesione do działu Konfiguracja

Przyśpieszone działanie harvestera przy dużej ilości niedziałających proxy

@wyczesany

OF powinien z automatu dodawać jedynie tam gdzie utworzył konta... W innym przypadku możemy czekać nawet i tydzień na skończenie jednego zadania zakładająć, że nasza baza WP

Doszedłem do wniosku, że chyba nie dostaniemy odpowiedzi na nasze pytanie ponieważ... po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że nie potrzebnie by robili "FILTER" baz.. :) klikasz filter i zostają Ci te, gdzie masz konta i po problemie. A co z resztą? pewnie zapytasz. A po co Ci baza, gdzie nie może założyć konta? ;)

edit: btw, Wam też na hexocomie strasznie spowolnił się FLASH?

Wczoraj to zgłaszałem, w odpowiedzi dostałem info: wszystko gra, może sie coś zapętliło

Co ciekawe pingi mam na poziomie 25ms, dzis rano całkiem normalnie chodził OF, ale teraz coś chyba znowu sie "zapętliło"

Pewnnie zapętla się o rónych porach :piwo:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@wyczesany

Doszedłem do wniosku, że chyba nie dostaniemy odpowiedzi na nasze pytanie ponieważ... po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że nie potrzebnie by robili "FILTER" baz.. :) klikasz filter i zostają Ci te, gdzie masz konta i po problemie. A co z resztą? pewnie zapytasz. A po co Ci baza, gdzie nie może założyć konta? ;)

edit: btw, Wam też na hexocomie strasznie spowolnił się FLASH?

Ta opcja jest od dawna dostępna dla modów. Jedynie się błędnie liczba pozostałych stron wyświetlała w harmonogramie, ale to zostało poprawione.

edit

@Mask: Mówię o dodawaniu tylko do zarejestrowanych, ta opcja jest dostępna w modach.

Tak, wiem dlatego też napisałem taką odpowiedź do @Wyczesanego, bo przecież da się przefiltrować bazę i będzie czysta z samymi kontami :) więc problem z głowy.

@edit:zeby nie pisac nowego posta.

jaką prawidłową formę powinien posiadać link do "SMF" ? ponieważ mam troszke kłopotu z tym. Z góry dzięki

@Gamec - Już rozumiem, dzięki za uwagę!

Witam wszystkich,

1. Mam pytanie odnośnie budowania piramidy. Czy autorzy planują dodać taką funkcjonalność?

2. Czy jest szansa na wprowadzenie indywidualnego pola "URL" dla każdej paczki tekstów?

3. Czym jest pozycja dropdown "linki" przy konfiguracji projektu? Gdzie one się pojawią i w jakim formacie należy je wpisać: https:// ... czy <a href> ?

4. Overclocking. Prośba o pomoc do użytkowników. Co prawda koledzy twierdzili, że powinno się rozumieć podstawowe pojęcia, które się przerabiało w omnispeed, ale nie wzięli pod uwagę, że nie wszyscy użytkownicy omniflash, korzystali z omnispeed.

W związku z tym mam prośbę do jakiejś dobrej duszy, aby podała mi wartości jakie powinienem wpisać, w polach które występują edytowalne w karcie konfiguracja -> overclocking. Wersja softu: Omniflash PRO+, na serwerze Hex Omni Midi.

5. Czy autorzy oprogramowania, mogą dodać w historii projektu, kolumny takie jak w harmonogramie: '(A / R* / E)' ? Było by to bardzo przydatne, aby przekrojowo obejrzeć skuteczność konkrentych modów, bez konieczności w zagłębianie się przez przycisk "zobacz".

6. W helpie konfiguracji akcji projektu znajdziemy komendy, których w moim panelu nie ma:

Type Only post - u mnie jest postowanie

Type Register & post - u mnie jest rejestrowanie

Use relationships - w ogóle tego u mnie nie ma

Czy u innych użytkowników jest podobnie? Jak w tej sytuacji sobie poradzić z prawidłową rejestracją i postowaniem?

7. Czy autorzy mogliby wprowadzić masową edycję limitów dziennych w harmonogramie?

8. Dlaczego nie mogę stworzyć własnej prywatnej bazy i dostaję komunikat, że istnieje już 210 adresów, a 10 zostało dodanych. Może ja nie chcę korzystać z publicznej, tylko wyselekcjonowałem z niej te z najwyższym PR i chciałbym mieć je w osobnej bazie? Jak to zrobić?

Pozdrawiam

Krzysiek

1. Tak, ale nie jest to w tej chwili priorytet.

2. Nie bardzo rozumiem sens takiego rozwiązania.

3. Linki z pola links w formacie html (

<a href="https://domena.pl">link</a>

) podczas dodawania są wrzucane w tekst w miejsce tekstu [link].

4. Jeśli masz włączone auto cykle (co jest zalecane) to jedyne wartości jakimi manipulujesz to multipliers, reszta jest wtedy zasadniczo zbędna.

5. Tak, będzie niebawem.

6. Only post - postowanie

Register & post - obecnie tylko rejestracja (poprawimy w pomocy)

Use relationships to teraz tryb prosty lub zaawansowany.

7. Na razie nie, ale niewykluczone że w przyszłości będzie.

8. Tworzysz nową bazę, eksportujesz z publicznej i wrzucasz do tej nowej. Jeśli pojawia się komunikat że jakieś adresy już istnieją to znaczy że w tej konkretnej (nowej) bazie już one są. Jest sprawdzana unikalność adresu (ale tylko na jedną bazę, nie na wszystkie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności