Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Piotrze mam dziwne wrażenie i jest to wyłącznie moja opinia, ze jesteś spokrewniony z małym gościem co nie ma konta bankowego i siedzi na Wiejskiej w Warszawie i tylko i wyłącznie szuka problemów, spisków i innych rzeczy wymierzonych przeciwko niemu oraz jego zwolennikom, gratuluję prowadzenia polityki marketingowej w ten sposób bo po tym jak mnie delikatnie mówiąc wyrolowałeś z dożywotnimi aktualizacjami do OmniADD bo po wydaniu OmniSpeed coś takiego jak aktualizacje przestały się pojawiać i powiem tak rozumiem nie miałeś z tego kasy (dodatkowej) ale aby pojawiła sie jedna aktualizacja przez ostatnie 6mc to przegięcie.

monterek ja od lutego nie dostałem wiec się raczej nie doprosisz.....

To wy wydajecie prawie codziennie nowy update, co świadczy o tym, że po prostu wasi programiści są słabi.

Pozwolę się wtrącić nie używam ani nie używałem żadnego oprogramowania omni (może to i dobrze :D albo i źle) Nie będę nikogo oskarżał ani nikogo pochwalał.

Mój skrypt w początkowej fazie ( 21 września 2012) miał także problemy z działaniem na Vmline lecz było to powodem zróżnicowanej wersji PHP na serwerze / serwerach.

Jeden klient nie wiem czy mogę przytoczyć aby nie mieć żadnych procesów z tego tytułu a i tak juz mam, jeden klient otrzymał odpowiedz na temat mojego skryptu iż nie działał:

Nie jest Pan jedynym 'przypadkiem' z takim problemem i wiem doskonale że albo brakuje plików albo jest coś nie tak ze skryptem.

Lecz na moim serwerze który jest także na Vmline działa jak trzeba plików nie brakowało, Pan Artur miał rację "jest coś nie tak ze skryptem." i było nie tak :)

Skrypt poprawiony i działa wszędzie *

Wszystkie skrypty które pisze są testowane na VMline wiec Kojotek nie ma podstaw by twierdzić iż nie nadają się te hostingi do jego "oprogramowania". Oprogramowania dałem w cudzysłowie w wiadomym celu i było to zamierzone działanie :)

Pan Artur nie jest pseudo administratorem lecz bardzo dobrze ogarnia sprawę konfiguracji serwera pod każdy rodzaj oprogramowania.

Moja rada lepiej nie robić sobie wrogów dalej się zajedzie albo zajdzie jeśli nie ma się czym jechać :D

No i nie miałem nikogo chwalić ale jakoś nie da się.

*nie obsługuje home.pl, nazwa.pl

bilbord_opublikuj_mini.png

@Kojotek zastanawiam się nad zakupem, ale jak widzę co jakiś czas wydajesz nowy program - trzeba wykupić nowy soft + nowy abonament. Czy OmniFlash będzie rozwijany ? Dajesz mi gwarancję że w czasie abonamentu będą dochodziły poprawki, czy też za pół roku wyjdzie OmniXtra i trzeba będzie znowu coś dopłacić.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@makauer - Oto właśnie chodzi że te proxy się nie nadają do pewnych celów a użytkownicy mają przeświadczenie że to najlepsze proxy na świecie i co róż pojawia się prośba o dodanie obsługi waszego API do dodawarki - i tutaj mocno chciałem zaakcentować że tak nie jest (inne przeznaczenie).

@san - etam to już taki mały standard

@monterek - Rachunki są do pobrania zawsze w panelu klienta - fakt kiedyś z tym były małe zamieszania związane z wydawaniem teraz już jest to automat

@młody0072 - Proszę Cię nie porównuj jakiegoś skryptu (bliżej nie znanego) do softu takiego jak dodawarka która wykorzystuje zaawansowane funkcje o których za pewne nawet Ci się nie śniło (nie wiem co i jak kodujesz ale ....) i teraz podstawowa sprawa najważniejsza jeśli pan X mówi że potrafi konfigurować serwer pod konkretny soft a tego nie robi to czyja to wina ?

Dla mnie ten człowiek jest skończonym oszustem i każdemu odradzam współpracę z nim i tyle :D - abstrahując od tematu jak ludzi przekręca na kasę (nie małą) to do tego ilość zgłoszeń problemów na ich serwerach mówi samo za siebie z jakim adminem mamy do czynienia

EOT w sprawie VMline z mojej strony

@gerdi - Zmiana softu nie ma tu znaczenia gdyż zauważ że każdy użytkownik za darmo może przejść na nowy i nie jest w żadnym stopniu stratny tak więc nie do końca rozumiem twoje pytanie lub możliwy problem jaki mógł by być z tego tytułu. Czy to już ostatni soft jaki wypuszczamy ? - na pewno nie jednak dla Ciebie jako usera to bez znaczenia. Przykładowo użytkownicy OmniSPEED mieli abonament 35 USD po przesiadce na OmniFLASH już mają 25 USD lub mało tego mogę nie mieć żadnego abonamentu a mają nowy soft więc w czym widzisz problem z wydawaniem nowych softów ?

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Żal czytać co piszesz, aczkolwiek nie zniżę się do twojego poziomu. Powiem tylko tyle, że zgłoszone problemy dotyczyły samego oprogramowania, a nie konfiguracji serwera. Rozumiem że większość osób na forum nie zna się na tyle by to ocenić, a ty po prostu wciskasz swój 'kit' by było lepiej dla ciebie. Na szczęście wiele osób wie kto mówi prawdę i jak to realnie wygląda.

Twoje pomówienia wobec mnie są rażące i tak dziecinne że aż brak mi słów. Z osobą reprezentującą taki poziom wypowiedzi nie będę dyskutować. Z tego co widzę, to ty ludzi przekręcasz na kase, ja zarabiam legalnie, ciężką pracą, od rana do nocy, co może potwierdzić wielu moich klientów. Płacę wysoki ZUS, oraz niemałe kwoty od US. Ty natomiast robisz ciągłe aktualizacje za które trzeba płacić. Twoje puste słowa i żenujące wręcz wypowiedzi uświadamiają mnie jedynie o tym, że szkoda na ciebie czasu. Niemniej tych pomówień nie odpuszczę. EOT.

Kojotek, kiedy będą dostępne guestbooki, smf i inne skrypty oprócz tych 9 co aktualnie są?

Jak korzysta się z modów?

Obecnie jest dostępnych 26 skryptów. 21 jako skrypty PHP z OmniSpeeda i 5 jako mody. Pewnie chodziło Ci o ilość baz, na starcie są dodane tylko publiczne. Wszystkie prywatne bazy się dodaje samemu.

edit

25 bo rejestracja Wordpressa jest rozbita.

Articlefriendly

Articlems

Articlescript

Buddypress

Dle

Dolphin

Donmini

Easydir

Freeglobes

Guestbook

Mocnelinki

Omnipress

Omnipressv2

Otwartymini

Phpld

Pksi

Qlweb

Webmini

Wiki

Wordpress

Xml-rpc

+ jako mody

Oxwall

Wordpress - Register

ArticleScript

ArticleFriendly

ExpressionEngine

Instrukcja pisania modów będzie w tym tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności