Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

a póki co, to OmniFlash wypada gorzej od poprzednika, więc pytanie nasuwa się samo: po co ten cały zamęt ze zmianą oprogramowania na gorsze?

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o $

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...a póki co, to OmniFlash wypada gorzej od poprzednika, więc pytanie nasuwa się samo: po co ten cały zamęt ze zmianą oprogramowania na gorsze?

Rozumiem, że jako użytkownik OA/OS i OF zrobiłeś testy porównawcze i na tym opierasz swoją opinię?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tak - pewnie o to chodzi. Korzystałem, więc wiem co mówię ale tutaj na forum jestem bardzo rzadko a w dodatku mam słabą pamięć czasami, więc mnie nie przerobisz po swojemu, żeby wyszło na to, że to ja jestem winien tego, że oprogramowanie nie jest do końca tak dobre jak powinno być :nonono:

Poza tym zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia. Ok 20 minut temu zapłaciłem za serwer na hexcom przez transferuj a status ciągle widnieje jako Nieopłacona.

Do hexcom nie można się dodzwonić tak samo jak do omnipanel więc... kontakt wzorowy na na pewno nie jest.

Wczoraj zakupiłeś OF i już przetestowałeś jego działanie? A to wszystko zrobiłeś nie wiedząc nawet co to jest zbanowane IP na hostingu? Jak przetestowałeś to wszystko jeszcze bez zrobienia instalacji OF, to wymiatasz ;)

- Reklama -

HEHEHE?!,Nieźle - naprawdę nie wiedziałem i nadal nie wiem, co oznacza zbanowanie IP. Rozumiem jedynie tyle, że wpisują go na jakieś czarne listy itd. itp. i nie można nic z nim robić.

jeśli chodzi o omni - używałem wcześniej i byłem zadowolony, ale swoją tezę oparłem na czymś zupełnie innym. przeglądając ten temat natknąłem się na opinie osób, które przeszły na nowy soft i wcale nie są z tego zadowolone, więc podejrzewam, że i ja nie będę w 100%

instalowałem wcześniej, a teraz mam problemy z nowym zamówieniem na serwer

No to teraz jestem zaciekawiony, a że częśc projektów jeszcze leci i indeksuje wpisy to... czym się rózni teoria od praktyki jezeli mowa o zbanowanym IP na hostingu?

- Reklama -

Na filmiku wszystko jest na ten temat w omniflash - ustawienia -> diagnostyka -> check ban (interfaces) i sobie sam sprawdź jak tam u ciebie jest. Dziwne co u mnie się pojawiło to to że StopForumSpam wczoraj było na tak dziś jest na nie ...natomiast BlackList na czerwono na tak. Czy to oznacza że do wszystkiego już proxy czy dać lepsze do rejestracji?

checker nadal wszystkim działa tylko na easydir?? bez tego klientom się nie pokaze gdzie dodawane są jak chcą zobaczyć lipa jak...

Nie interesuje mnie kupowanie serwerów które są już zbanowane - takie wg. mnie nie powinny być w ogóle sprzedawane.

Może Cię zaskocze, ale jak kupisz dodawarkę, którą zainstalujesz na kompie to prawdopodobnie będziesz też miał zbanowane IP kompa (własciwie to nie kompa, a usługodawcy, z ktorego masz sieć).

Zbanowane IP hostingu nie sprawia, że OF nie działa. Ja mam OF na hexcomie i nawet jak mam zbanowane IP (a musze, skoro inni z tego wspóldzielnonego konta mają), to dodaje do moich baz bez wiekszego problemu.

- Reklama -

Małe pytanko do forumowiczów. Działa wam podgląd projektu ? Bo u mnie wyświetla tylko title, url i keywords a description już nie. Ma ktoś podobnie ?

paczka tekstów do WIKI:

vyswhkzack5q.png

PREVIEW:

q9ea97su57ba.png

Wszystko by było okej, bo to tylko podgląd.. Ale w rzeczywistości nie dodaje również do wpisów tego opisu, są one puste!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności