Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, jak radzicie sobie z definiowaniem kategorii. Korzystacie z jakiejś bazy kategorii ogólnodostępnej? Dodawać w j. polskim i angielskim, czy tylko pl z opcją włączoną "translate"? Mógłby ktoś pogłębić nieco temat?

Ja osobiście dodałem po polsku i po angielsku

edit: usunięto błędne znaczniki

to akurat nie było do Ciebie Masku - po tym jak puściłem posta, dodało mi do niego jakieś literki [znaczniki] i musiałem to edytować

jeśli skracasz dobrze, to według supportu Omni powinno Tobie to działać - niestety nie działa zarówno Tobie jak i mi, i wszyscy o tym doskonale wiemy

stąd moje pytanie na supporcie, czy mogę przejść na Omni Speeda albo Omni Ada bezpłatnie, a po tym jak naprawią te luki, czy będę mógł się przesiąść bezpłatnie na Omni Flasha

osobną kwestią jest to, że mi nie dodaje nie tylko do Wiki ale do niczego ani nic :nonono: pomimo tego, że wszystko jest dobrze skonfigurowane

sypie tylko błędami i tyle - ciekawe czy autor softu myśli sobie, że po to wydaje pieniądze na jego oprogramowanie, żeby nie spełniało ono swoich podstawowych funkcji

Masku, proszę Cię, napisz czy dodaje Ci cokolwiek czy też nie dodaje Ci do niczego?

PS. Szanowny Panie Kiper. Z przykrością informują, że zakupiłem działający skrypt którego podstawową funkcją jest dodawanie linków. Informuję o tym z przykrością, ponieważ otrzymałem coś z goła innego - coś co linków nie dodaje żadnych i wcale. Jeśli do jutra nie otrzymam działającego skryptu - to znaczy takiego, który będzie dodawać linki - udam się w celu wyjaśnienia sprawy na najbliższy posterunek policji. Następnie nie odpuszczę, dopóki w sądzie nie przeprosi mnie Pan za to, że sprzedał mi produkt bezwartościowy, nie spełniający swoich podstawowych funkcji.

POZDRAWIAM!

@krukus cześć ja mam program od tygodnia i dodaje do wszystkiego co zdążyłem wypróbować. Nie mam doświadczenia bo jest to mój pierwszy automat ale z niczym nie miałem takich problemów jak Ty. Może masz jakiegoś pecha?;)

@japek - nie ma powodów raczej do banowania, bo forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie, dyskutować i polemizować a także wymieniać się opiniami - ja właśnie to robię [otwarcie i bez żadnego dystansu - taki jestem, bo życie nauczyło mnie, że nie warto mieć dystansu - przez to ludziom żyje się ze mną trudniej, ale sam osobiście więcej osiągam] - ale dzięki za opinię: tylko, że nie nieudolne to jest to oprogramowania pseudo niby dla początkujących a nie to, co ja piszę - być może rzeczywiście mam ostatnio pecha jak napisał @pieros, bo ScrapeBox dla zaawansowanych i średnio-zaawansowanych nie sprawiał mi żadnych problemów, a OmniFlash dedykowany dla początkujących i dla laików, już tak

próbowałem już wszystko ze wszystkim i niestety NIC NIE DODAJE, a bazy mam dobrze skojarzone, proxy sharvestowane, dedykowane IP wykupione i niestety rzeczywiście: albo ja mam pecha, albo coś nie tak jest z tym softem lu/i z serwerem, bo curl czy jak mu tam, też dodane do Direct Admin

PS. Większość ludzi czasami lub częściej ma jakiś problem. To co odróżnia mnie od reszty jest to, że ja na problemy reaguje od razu rozwiązując je w najlepszy dla mnie sposób, a nie w taki który będzie najlepszy dla innych, jak robi większość, ubolewając później nad tym, że czas ich goni, a oni nadal niczego nie osiągnęli.

I jeszcze słówko dla @Leszlo: zdobywanie linków poprzez automaty nie jest przestępstwem, a jest jedynie niezgodne z polityką Google i innych wyszukiwarek [proste wytłumaczenie dla Policji: ja liczę na na ruch bezpośredni a nie z wyszukiwarek], natomiast przestępstwem jest już sprzedawanie programu do automatycznego zdobywania linków, które linków nie dodaje

na razie to tyle - liczę na to, że mimo wszystko cudem lub olśnieniem nie będzie dla supportu, jeśli da mi działającą wersję softu

Ja osobiście dodałem po polsku i po angielsku

Rozumiem. Szukam bardziej skutecznego algorytmu pozyskiwania tych kategorii. Narazie wymyśliłem taki, aby wziąć dany projekt, otworzyć po jednym link i z każdej bazy i spisać pasujące kategorie. Powinno być to skuteczne działanie? Rozumiem, że soft dobiera pasujące kategorie - zatem nic się nie stanie jeśli będzie ich dużo.

@Gamec

1. Możecie zrobić opcję duplikowania/kopiowania projektów? A w harmonogramie przeciąganie ze pomocą myszki pozycji?

2. Grupowanie baz ładnie działa, ale przydałoby się aby również na etapie "dodawania akcji" do projektu były pogrupowane w taki sam sposób. W ogóle nie korzystam z publicznych i wprowadzają zamieszanie pojawiając się na liście.

3. Wspominałeś kiedyś, że przycisk "rejestracja" to jest tryb podwójnego wykonywania: rejestracja + post. Jednak w harmonogramie pojawia się tylko "register", później muszę ręcznie dodać jeszcze raz akcję tym razem z trybem "post". Czegoś nie rozumiem, coś nie działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności