Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@krukus z tej listy WikaWiki co mi podesłałeś to masz jakies pewniaki gdzie wchodzą wpisy? Bo przeleciałem kilka i:

- nie ma mozliwości rejestracji

- tam gdzie się udalo zarejestrować, to przy próbie dodawania strony mam: You don't have write access to this page

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dzięki @Gamec - teraz to, zamiast bawić się w straszaka, mógłbym kupić Ci lizaka. Ale może nie lubisz, ponieważ dbasz o uzębienie... :D

W każdym bądź razie problem rozwiązany, Omni Flash już działa poprawnie - zabieram się za kolejkowanie pracy.

Mam jednak kilka pytań: co trzeba zrobić, żeby przejść do wersji Pro+ z Home+?

Ile to obecnie kosztuje?

Czy można zmieniać mody [mam do wyboru 15 - czy mogę jeden odinstalować a jeden zainstalować]? Potrzebuję jednego do WikiMedia którego albo wcześniej nie było, albo go nie zauważyłem.

jeśli chodzi o to proxy w interface, to myślałem, że skoro jest pole do wypełnienia, to je wypełnię i w ten sposób, program będzie szybszy, ale nigdy nie podejrzewałbym go o to, że się na mnie przez to obrazi i nie będzie działać :P

Cały czas byłem pewny, że ten poddział forum służy do opisów programów, krótkich recenzji, a nie co krok to pytanie how to ? Twoich wypowiedzi krukus to już nie da się czytać. Na początku straszysz autorów, że pójdą do kamieniołomów, a nagle olśnienie, Twój błąd.. Ok, ale błagam - pozycjonowanie to nie proces, w którym wpiszesz frazę, wpiszesz start i masz topy. Tutaj TRZEBA używać głowy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności