Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodałem 2 testowe projekty jednak omni nic nie dodaje...

Katalogi w bazach są...mody dopasowane do databases...crony się wywołują...co może być nie tak ?

screenshot002omni.jpg

Printscreena dodałem potem...nie kłóćcie się tylko pomóżcie :)

Takie błędy proszę zgłaszać przez bugtracker z adresem instalacji.

Dokumentacja modów (instrukcja pisania) > https://omnipanel.pl/mods-doc.php

Jest w trakcie pisania cały czas, ale być może komuś się już przyda :).

Ja mam pytanie o hosting hekko - kiedy zostanie dostosowana konfiguracja serwera pod nowy produkt OMNIFlash? W tym momencie nie przechodzi sprawdzenie parametrów gdyż jest : "Follow location is not available.".

Produkt polecany przez OMNI, na ich stronie opisane, że obsługuje "inne od Omni" tymczasem jest problem.

Prosiłbym o odpowiedź.

brak jest dokumentacji i trzeba się domyślać wszystkiego. np postuję do WP - jest problem (choć wczoraj działało) i w kolumnie INFO podaje mi tylko "5" .. cokolwiek to znaczy..

brak jest dokumentacji i trzeba się domyślać wszystkiego. np postuję do WP - jest problem (choć wczoraj działało) i w kolumnie INFO podaje mi tylko "5" .. cokolwiek to znaczy..

Napiszę jeszcze raz. Tego typu błędy należy zgłaszać przez bugtracker podając adres instalacji.

ale ja nie wiem czy to błąd? bo nie wiem co znaczy status - 5..... szczególnie że wczoraj mi działało więc ciężko mi oceniać że nagle coś nie działa z winy softu i szukam winy u siebie..

zgłosiłem.

@teamfm - Jesteśmy w trakcje finalizacji ustaleń z hex i raczej wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią że będą update po stronie hex (troszkę formalności z tym jest)

@vip-solution - Jeśli chodzi o Follow location najlepiej się skontaktować z hekko (wysłaliśmy maila jakiś czas temu ale wnioskując po twoim pytaniu jeszcze tego nie zrealizowali)

@gimlak - Jeśli coś w programie nie działa etc można przyjąć na ten moment że to błąd programu i zgłaszamy to na bugtracker (tutaj takie zgłoszenia nic nam nie mówią i nie mamy możliwości interwencji)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności