Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rzeczywiście świetny soft. Tylko nie rozumiem co oznaczają "Wynik nie uznany" 18556 "Nie masz uprawnień" 5228 "Nie można rozwiązać hosta". Takich błędów podczas dodawania jest najwięcej. Wiecie co konkretnie oznaczają?

Osobno harvestuję ale jeszcze z tej harvestowanej nie korzystałem. Jeśli chodzi o tą to została zakupiona baza 50 list i połączona w jedną całość - razem ponad 100k adresów. Ale dodaje tylko do 10% i zastanawia mnie ten błąd Wynik nie uznany.

Wydaje mi się, że to jest dlatego, ponieważ masz pomieszaną bazę i różne skrypty się znajdują w niej. Więc najlepiej posegregować ją, bo ciągle będziesz miał takie błędy. Np dodajesz wiki a ta Twoja baza ma w sobie wp czy tam webmini, co się mija z celem :) Posegreguj na poszczególne skrypty i będzie okej ;)

Witajcie, soft jest świetny.

Rzeczywiście świetny soft.

Tylko nie rozumiem

Takich błędów podczas dodawania

zastanawia mnie ten błąd

Wydaje mi się

To są cytaty z kilku ostatnich postów w tym temacie. Dziwni są ludzie, którzy kupują coś z czego nie wyciągną nawet 10% możliwości, coś co w 90% nie działa jak należy i płacą za coś czego nigdy w życiu poprawnie nie skonfigurują, bo samemu autorowi nie zależy na tym, żeby podać dokładne info jak napisać footprinty jak przycinać adresy w danym skrypcie (tu się akurat nie dziwię, ale widzę, że ten soft kupują w większości lamy, które nie mają o tym pojęcia). Jest tyle innych softów, które działają że aż jest to dziwne co się w tym temacie dzieje.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam, ja się nie dziwię że macie takie podejście do softu.

Ktoś zadaje pytanie, a wy swoje pociskacie.

Ludzie - forum jest od wymiany informacji i wzajemnej pomocy.

A nie od pisanie swoich aluzji do każdego, który się na nim wypowie.

Jeśli nie umiesz obsłużyć softu to twój problem. Nie jest to soft banalnie prosty, zwłaszcza jeśli chce się go wykorzystać do nietypowych lokalizacji.

Lecz od razu widać jego przewagę.

Co Ci z 10000 linków z WP - jeśli są mało warte, bo przenoszą więcej informacji o spamie niż o TR.

Natomiast jeśli pozyskasz 1000 linków z lokalizacji, gdzie inni już nie spamują to wtedy jaka przewaga.

Co do autora - Piotr ma specyficzne podejście - lecz mu się nie dziwię, jak czytam wypowiedzi.

90% to nic nie warty bełkot.

A jak ktoś zadaje konkretne pytanie to brak odpowiedzi.

Więc zastanówmy się wszyscy po co nam ten wątek, jeśli większość osób nic tu nie wnosi.

P.S.

Może sam Piotr udziel mi odpowiedzi na moje pytania, wtedy wniesiemy do wątku merytorykę.

A, tak zupełnie na marginesie. Jeśli wam soft nie odpowiada, to po co go używacie, przecież nikt Was (Nas) do tego nie przymusza. A koszt 300 zł na miesiąc to nie duży wydatek, dla osób z branży SEO. Jeden dedyk to 1200 zł / miesiąc. A na testy warto inwestować. Więc, jeśli kupuje Soft OF i mi nie pasuje, to go nie używam.

Pozdrawiam i naprawdę więcej merytoryki i konkretnych pytań i odpowiedzi. Wtedy to wpłynie pozytywnie na naszą pracę.

Wybacz ale odwal sie ode mnie, ja tylko udzielałem odpowiedzi a nie zadawałem pytanie, która nie musi być trafna więc nie cytuj moich słów.. Jakbyś zauważył to staram się pomagać a nie tak jak twój post obrażać.

Moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie, ani bezpośrednio do Innego użytkownika.

Stwierdzam fakt: 80 stron i większość to bełkot.

Wybacz ale odwal sie ode mnie

Przecież ja się do nikogo nie dowalam, stwierdzam tylko jak jest.

PS. Ja abonamentu nie opłaciłem i póki co nie zamierzam, może jak wyjdzie stabilna wersja 5.5 to się zastanowię.

EOT

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Taka prawda, 80 stron w temacie i 80 stron bełkotu. Jakiś krakus straszy policją bo nie potrafi obsłużyć softu a inni się na niego rzucają jak wieloryby na płotkę i każdy ma coś do powiedzenia. Większość go blokuje a support programu nadchodzi mu na odsiecz i ratuje go w kryzysowej sytaucji.

Nie mam pomieszanych baz mask, 100k adresów i 50 baz dotyczy jednego skryptu a i tak większość to ten błąd który wspomniałem. Jednak możesz mieć rację że większość to prywatne strony ale to mało możliwe raczej.

A Ty blake nie spamuj jak nie wnosisz konkretów, to nie analizuj zachowania każdego z userów z osobna, tylko powiedz coś na temat.

wlasnie kupilem omniflash i zastanawiam mnie jedna rzecz, czy jak wlaczam rejestracje do WP to co kazdy projekt musze rejestrowac sie do WP czy rejestrujesz sie tym raz do WP ?

Rejestracja jest na baze a nie na projekt więc jak się zarejestrujesz do wp dowolnym projektem to powinieneś móc puszczać projekty postujące dla innych adresów.

Inaczej jest chyba dla softów (typu forum) w których dokładasz wpis jako profil użytkownika ale nie trenowałem tego sam więc musiałbyś sprawdzić.

Pozdrawiam

Bartek

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności