Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

i ostatnie pytanko ;)

Advanced

Turn off unique index on url

opcja dostepna jak sie tworzy nowa baze

moze mi ktos to wytlumaczyc do czego i co i jak??

bo tutorialu na youtube nic o tym nie bylo i nie do konca ogarniam do czego, moge sie tylko domyslac :D

Możesz wyłączyć sprawdzanie unikalności adresu w bazie. Jest to przydatne przy niektórych modach, np. ja wykorzystywałem w modzie do zakładania maili.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zamiast tego lepiej było napisać coś kontruktywnego.

Ok, napiszę coś konstruktywnego.

Ile skryptów obsługuje OF? Kilkanaście najpopularniejszych do których są już dodawarki.

Ile skryptów może obsługiwać OF? Nieskończenie wiele.

Ile modów dostaniesz do obsługi skryptów, których nie obsługują inne dodawarki? Żadnego!

Ile jest dodawarek które obsługują setki razy więcej skryptów do których są już napisane mody i nie trzeba płacić miesięcznego abonamentu? Dziesiątki!

Ja OFa olałem, Ty możesz twierdzić że jest najlepszy na świecie i nic mi do tego. Wolny rynek, wolna konkurencja, każdy może używać i płacić za co mu się podoba.

Amen

zgadza sie, wolny rynek, konkurencja :) ale chodzi o to zeby ich uswiadomic ze sa zdecydowanie lepsze softy od OF, od placenia $$ za szkolenia do programu ktory nie dziala, po prostu szkoda mi tych ludzi, lepiej jak by te pieniadze dali dziecia w domu dziecka, a jeszcze lepiej jak by im kupili zabawki, ubrania i inne potrzebne rzeczy.

Nie używam CCL bo tak czy inaczej część adresów odpadnie więc, to tylko dodatkowa robota a jak jest dobry overlocking to, szybko mieli błędne adresy.

Zapomniałeś jeszcze dodać "Ile skryptów będzie obsługiwać OF"? Nieskończenie wiele, jeśli tylko zamiar twórców zostanie zrealizowany i zaczną powstawać mody albo co jeszcze lepsze inni będą się prześcigać w ich tworzeniu.

a czy zdajesz sobie sprawe ze im wiecej skryptow tym wolniejszy staje sie OF ? pewnie powiesz ze mozesz zwiekszyc overclocking - zwiekszenie niby tego overclockingu ( ktory tylko zwieksza obciazenie serwera, a nie przyspiesza OF) zwiekszy obciazenie serwera ?

zanim super ekipa OF dopisze mody do OF, chociaz polowe tych skryptow co obsluguje np GSA, lincorn, czy wspomniany SickSubmitter, to juz te skrypty beda zaspamowane, lub ich bedzie malo, wtedy w GSA, lincornie itd beda nowe skrypty, a wy znow bedziecie czekali rok na nie, jak je dostaniecie to znow beda zaspamowane.... czy o to chodzi ? ile macie teraz tych modow ? jaka skutecznosc ? na jakich listach ?

obsluge GSA mozna sobie usprawnic, tylko trzeba pokomibnowac i pomyslec - jak w samym SEO, jak by mozna bylo klikac i miec same topy bez myslenia itd to by bylo zbyt piekne :)

Mówisz i masz :D Dokładnie to chciałem powiedzieć, strasząc Kojotka policją :D

Nie spamuj bo nie o Tobie mówię. Nie chodzi mi o to żebyś ktoś kogoś straszył, tylko przydałoby się tak czy inaczej więcej opcji w OF.

Ja dzis anulowalem subskrypcje - wieksza predkosc mozna uzyskac w sicku w trybie fast.

Mi wystarczy w zupełności taka prędkość jaką używam w SB czyli taka którą bez problemu obsłuży OF.

Ja dzis anulowalem subskrypcje - wieksza predkosc mozna uzyskac w sicku w trybie fast.

Mi wystarczy w zupełności taka prędkość jaką używam w SB czyli taka którą bez problemu obsłuży OF.

ok, n/c :) powodzenia, pozdro ;) pamietaj, GSA obsluguje mniej skryptow od OF :)) milego zycze ;)

chez po co piszesz o GSA, przecież on jest dużo gorszy od OF. Nie wciskaj ludziom kitu :) Niech dalej myślą, że mają super wypasioną dodawarę, która robi cuda, po co chcesz kogoś uświadamiać? Przecież to wolny rynek ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No jest to jakas roznica ;-) to ze moglby zlozyc na win/lacze/kaptrche brakera ew snipera.

No jest tych rzeczy do wyjebania sie co ma wplyw na skutecznosci ;-)

Ja Gsa uwazam za cos innego niz omnifles;-) ale moze to kwestia zastosowania i uzytkowania.

Witam

@Mateusz

Kupcie sobie np. GSA, jednorazowa opłata, bez abonamentu, z darmową i bardzo częstą aktualizacją "rozwojową", ponad 200 obsługiwanych skryptów, dosyć prosta konfiguracja i obsługa, możliwość dodania od kilkuset do kilku tysięcy linków w ciągu doby - zależnie od posiadanych/zbudowanych baz i konfiguracji, możliwość budowania poziomów linkowania poprzez kilka kliknięć w kilka sekund - tier1 - tier2 itd.

Poniżej fragment @Mateusz-u twojego maila którego wysłałeś do nas:

2. Podjął byś się pisania modów do OmniFlash (nie będą na sprzedaż a do mojego użytku)?

Myślę że to wszystko wyjaśnia, wliczając w to twoje narzekanie które celowo ma zniechęcić innych użytkowników do OmniFLASH (chęć uzyskania przewagi nad "konkurencją") - nie lubię takich zachowań

Odgrzewam kotleta :)

Przegapiłem tego posta.

Po pierwsze - tak wysłałem takiego maila do kilku świadomie wybranych osób.

Nie do was, nie do omni a do prywatnych osób.

Wysłałem celowo, wiedząc kto jest w Twoim zespole. Efekt mnie zaskoczył, akurat po Pawle B. się tego nie spodziewałem. Tutaj przegrałem sam ze sobą, stawiałem na kogoś innego.

Po drugie - zrobiłem to w określonym celu, który osiągnąłem.

Na temat bezpieczeństwa informacji wiem już wszystko.

Po trzecie - masz problem. Bo tylko Paweł B. Ci doniósł.

Po czwarte - masz większy problem - jedna osoba się zgodziła.

Jakbyś był uprzejmy wyjaśnić o co ci chodziło w złotej myśli:

"(chęć uzyskania przewagi nad "konkurencją")"

jakiegoś refa gdzieś podaję/sprzedaję?

Dla jasności - podziwiam Twoją wiedzę (bez względu na to czy na efekty robią podwykonawcy czy Ty sam), ale Twoja arogancja i chamstwo wobec własnych klientów nie pozwalają mi być wobec tego faktu obojętnym.

Pomijam fakt, że byłem klientem, który u Ciebie trochę gotówki zostawił. Dla mnie to mniej niż na waciki, jakoś przeżyję.

@Mateusz - to jest zdecydowanie celowe, ale wisi mi to :)

Edycja:

Jest to mój ostatni post w tematach omni.

Szkoda czasu.

Amen

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności