Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

PS: Dziś miałem okazję zobaczyć (informacja za zgodą właściciela) kopię OF która obsługuje ponad 120 modów dla 92 skryptów - na jednym projekcie wyciągnięte ponad 80k linków z unikalnych domen (może kolega się pochwali publicznie listą skryptów jakie obsługuje) - ogólnie jestem pod dużym wrażeniem

1.) Może warto z "kolegą" zrobić deal, tak, aby wszyscy abonenci oprogramowania mogli być pod wrażeniem? ;-)

2.) Kiedy pojawią się porządniejsze listy do kupienia w Waszym sklepie? Obecnie ilość modów mocno przerasta ilość dostępnych list.

3.) W jaki sposób można wyczyścić statystyki baz?

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Właśnie ukazała się nowa wersja OmniFLASH v1.0.8 (22.04.2013)

Poprawka w ocr tikiwiki

Poprawione zliczanie statystyk CCL dla małych baz

Poprawione generowanie screenshotu monitora footprintów przy 0 wyników

Zaawansowane opcje overclockingu są teraz domyślnie ukryte

Dodana opcja wyłączania zdalnego decaptchera dla konkretnego zadania

Dodane zliczanie zdekodowanych captchy

Dodana opcja powrotu na początkowy adres w modach "{base_url}"

Dodane pokazywanie co ile ma się włączać harvester na ich liście

W historii projektu dodana opcja usuwania z bazy

Dodane wyświetlanie ilości pozostałych w harvesterze urli

Dodana możliwość korzystania z wielu wbudowanych decaptcherów w jednym modzie

Poprawka wyciągania captchy w modzie OtwartyMini v3

@Flashu

Ad1) Szansa na to że ktoś Ci da swoje mody lub je pokaże (mam tu na myśli publiczne chwalenie się) oznaczało by że jest k....m, a wtedy na pewno by nie miał na tyle inteligencji żeby napisać chodź pół moda

Ad2) Sklep z bazami nie należy do nas tak więc z tym pytaniem najlepiej kierować się do sprzedawcy

Ad3) Na ten moment nie można czyścić statystyk baz (pewnie dodamy w kolejnej aktualizacji)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ad2) Ad3)

Ok, dzięki.

Ad1)
Czytając Twoją odpowiedź, mam wrażenie, że mnie nie zrozumiałeś. Skoro macie namiar na usera, który posiada dwa razy więcej modów do softu niż autorzy, sugeruję, że może warto część odkupić, aby przyśpieszyć rozwój softu.

Witam

Tak się zastanawiałem kiedy pojawią się problemy z ustawieniem że OmniFLASH trzyma sesje po 24h

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Problemu nie ma....wystarczy się wylogować i zalogować, aby zobaczyć czy jest nowa aktualizacja ;) Śledząc do tego forum, wiadomo kiedy coś się dzieje :nauka:

multikonto

...

Mogę zagwarantować natomiast że do 1 marca będzie pełna dokumentacja jak używać OmniFLASH-a w języku polskim

....

Pozdrawiam

Piotr Kiper

jakiś czas temu pisałeś... więc ja się pytam gdzie moja kopia dokumentacji którą od 1 marca wszyscy mają ?

już olejmy połowę bo większość można samemu rozkminić, jednak co dalej, jak ogarnąć np dodawanie do wordpresów ? gdzie w tym wątku temat przewija się setki razy jednak nie ogarniam jak to ma działać (zakładam że instrukcja może obejmie akurat mod do wordpresa)

druga sprawa wydaje mi się czy dziś coś się dzieje z publicznymi bazami ?

...

Mogę zagwarantować natomiast że do 1 marca będzie pełna dokumentacja jak używać OmniFLASH-a w języku polskim

....

Pozdrawiam

Piotr Kiper

jakiś czas temu pisałeś... więc ja się pytam gdzie moja kopia dokumentacji którą od 1 marca wszyscy mają ?

już olejmy połowę bo większość można samemu rozkminić, jednak co dalej, jak ogarnąć np dodawanie do wordpresów ? gdzie w tym wątku temat przewija się setki razy jednak nie ogarniam jak to ma działać (zakładam że instrukcja może obejmie akurat mod do wordpresa)

druga sprawa wydaje mi się czy dziś coś się dzieje z publicznymi bazami ?

Puszczasz rejestrację jakimkolwiek projektem. Czekasz aż się skończy. Puszczasz postowanie projektem który chcesz dodać. Koniec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności