Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, proszę o pomoc.

Utworzyłem dla każdego słowa kluczowego osobną paczkę z tekstami "title" keywords" "krotki opis" "dlugi opis". Przy podglądzie jest totalny rozgardiasz. Title z jednej, slowa kluczowe z drugiej, teksty z trzeciej. To jakiś bug?

Witam

@jezyk403 - To akurat były testy nowego panelu klienta który powinien dziś/jutro zostać oficjalnie oddany do użytku

@M_a_T - Lista TR już powinna działać poprawnie (problemy wynikały z faktu przenoszenia serwerów oraz tworzenia nowego panelu klienta)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam pytanie o możliwość wdrożenia funkcjonalności w OmniFlash.

Czy istniałaby możliwość, aby w ramach jednego projektu zdefiniować większą liczbę adresów URL (np. 1000) dla jednego anchor textu. Następnie w ramach harmonogramu przy zdefiniowanym limicie (np. 10 dodań) doprowadzić do sytuacji w której program będzie dodawał po 10 wpisów dla każdego URL'a w projekcie. Nie wyobrażam sobie definiowania projektu dla każdego URL'a osobno, jednocześnie nie chcę tracić kontroli nad liczbą i miejscami, gdzie publikowane są linki

Witam

Jeśli chcesz w ramach jednego projektu wykorzystywać wiele adresów url skorzystaj z pola "Linki" a w opisy wstaw tag [Link]

Natomiast jeśli pytasz o pole URL które określa się w projekcie nie ma takiej możliwości

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Gamec - pytanko leci do Ciebie :) Wiem, że zrobiliście coś takiego jak dodawanie tylko do nowych dodanych linkow do bazy. Na początku wystartowania projektu, pięknie pokazuje tą ilość, lecz gdy zacznie dodawać automatycznie pokazuje całą zawartość bazy, aczkolwiek dodaje tylko do nowych. Po prostu nie monitoruje nowych tylko wszystkie :) da się to jakoś fixnąć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności