Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja dodam do tego omnissp, bo w temacie nie można się doprosić i podobnie na bugtrackerze, ludzie juz zakłądają od kilku miesięcy wątki o tym, ze nowa wersja działa gorzej niz źle działająca stara - coś się dzieje w tej sprawie, czy soft tez poszedł już w odstawkę?

Do Piotra K trzeba jak do prostego czlowieka - proba normalnej i kulturalnej komunikacji nie przynosi zadnych rezultatow. Kojotek do cholery - spieprzyles cos u siebie - rusz za przeproszeniem du*e i to napraw!

Jakby ktos myslal wogole o kupnie ich produktow - niech zapomni o jakiejkolwiek pomocy. Przeslij pieniadze na koncie i ciesz sie, ze traktuja cie ponizej poziomu, ktory mozna nazwac przyzwoitym.

Kto pomoże?

Nikogo z supportu dorwać nie można a OF na vps-ie nagle ma problem błąd:

Unhandled Exception Message: Error rendering view: [dashboard.index]

Cannot use string offset as an array

Location: /home/server/domains/nazwa_domeny/public_html/panel/storage/views/............... on line 172

Ktoś wie co jest nie tak? Nagle tak się z rana zrobiło.

Dobra, zauważyłem już w czym jest kodowanie.

Wiesz sarkazm zbędny tutaj a można było inaczej coś przekazać.

Dzięki za zwrócenie uwagi i pozdrawiam.

Dodam że z Twojej strony miło by było nie cytować tego aby dalej udostępniać.

Widzę, że nowy panel pojawił się w https://omnipanel.pl/

Nie widzę zakładki od programu partnerskiego ? Kiedy zostanie on uruchomiony, bo pieniądze nie są naliczane od połowy stycznia ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Witam

Jeśli chcesz w ramach jednego projektu wykorzystywać wiele adresów url skorzystaj z pola "Linki" a w opisy wstaw tag [Link]

W polu link wstawiłem w osobnych liniach linki w postaci:

<a href=...>keyword</a>

W opisie dodałem tag [Link].

Niestety w postach zamiast linku też wstawia się tag [Link].

Doradźcie proszę jak to działa.

Pzdr.

Kto pomoże?

Nikogo z supportu dorwać nie można a OF na vps-ie nagle ma problem błąd:

Unhandled Exception Message: Error rendering view: [dashboard.index]

Cannot use string offset as an array

Location: /home/server/domains/nazwa_domeny/public_html/panel/storage/views/............... on line 172

Ktoś wie co jest nie tak? Nagle tak się z rana zrobiło.

I u mnie ten problem się pojawił... Chodzi tu o newsy z OmniBloga, które pokazują się na stronie głównej.

Po wywaleniu tych kilku linijek, a właściwie całego diva newsów (których od dłuugiego czasu nie było) nie ma, a Flash działa jak działać miał.

Jak mniemam jest to błąd ekipy Omni i ich bloga...

Jednocześnie proszę ekipę Omni o ustosunkowanie się do sytuacji, bo samodzielne poprawianie waszych plików, żeby program działał byłoby OK, gdyby nie comiesięczny Abonament, jak i stosunkowo duża cena za program w stosunku do funkcjonalności, a w szczególności do ilości błędów i bugów.

Liczę na szybką odpowiedź kogoś z OMNI EKIPY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności