Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

2) no jak publiczna przelecisz, to kolejny raz nie zrobisz jej na tym samym projekcie, bo będzie w historii dla tej konkretnej bazy w tym konkretnym projekcie, w innym projekcie powinno ponownie zaskoczyć, bo będzie nowa historia

3) ja mam kilka swoich modów, których nie ma w OF, kilka podrasowałem by zwiększyc skuteczność

poprawianie modów, pisanie nowych to nie jest modyfikowanie w sensie: nie działa sam se popraw

dla mnie nie działa wtedy jak napisze moda i mod nie dodaje, a powinien bo jest dobrze napisany i kilka takich rzeczy wczesniej było, a zostało naprawione - większośc nawet nie zauwazyła róznicy, bo czeka w miejscu na cuda

całby bajer z OF jest taki, że możesz sobie pisac mody do skryptów jakich nikt jeszcze nie obskakuje na taką masówkę, przynajmniej nie na naszym rynku ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@miki1004, a masz opłacony abonament? Bo ja też mam ten błąd na jednej instalacji i widzę, że była ważna do 06.06. Teraz pytanko do Was, kiedy OmniPanel ściągnie płatność, bo pieniądze już są i może to zrobić.

#edit: już pobrał kasę, bo jest ważna właśnie do 6 czerwca, ale wciąż wywalał Wrong key2 więc wywaliłem instalacje w OmniPanelu i dałem domena.pl/install.php jeszcze raz i od razu zaskoczył.

#edit2: Taka informacja techniczna, po wylogowaniu z OmniPanelu i wywołaniu https://omnipanel.pl wciąż jestem zalogowany.

@miki1004, a masz opłacony abonament? Bo ja też mam ten błąd na jednej instalacji i widzę, że była ważna do 06.06. Teraz pytanko do Was, kiedy OmniPanel ściągnie płatność, bo pieniądze już są i może to zrobić.

#edit: już pobrał kasę, bo jest ważna właśnie do 6 czerwca, ale wciąż wywalał Wrong key2 więc wywaliłem instalacje w OmniPanelu i dałem domena.pl/install.php jeszcze raz i od razu zaskoczył.

#edit2: Taka informacja techniczna, po wylogowaniu z OmniPanelu i wywołaniu https://omnipanel.pl wciąż jestem zalogowany.

Dzięki wielkie, od poniedziałku czekam na odpowiedź supportu i nic. Na szczęście Twoje rozwiązanie podzialało.

[propozycja]

1. Skoro jest to istotne ile znaków jest w jakim opisie do konkretnych skryptów, to proponuję wrzucić pod okienkiem na teksty licznik znaków - wiadomo będzie od razu ile znaków trzeba dołożyć - teraz trzeba to sprawdzać naokoło.

2. Opcja "Kopiuj projekt"

Da radę?

@zakręcony

Dzięki za solucję z usuwaniem historii. Ruszyły zerowe. Ale...

2.) Na tę okazję zrobiłem testowy projekt. Jak wytłumaczysz takie zachowanie softu? W pierwszej kolejności jest baza prywatna - taka sama zawartość jak publiczna - czyli druga w kolejności. Projekt bez historii.

10qmcs0.jpg

Właśnie o takich błędach mówię "sam se napraw" ;-)

3.) Z tym się oczywiście zgadzam.

@Joland

Proponuję dodać pt 3 - "Usuń wszystkie" w historii projektu i masowe czyszczenie błędów w bazach.

Mam prośbę, czy ktoś wytłumaczy mi dokładnie do czego służy opcja Autopilot ? Oglądałem film instruktażowy i tam było mówione że służy do tego że jak doda się nowe linki z harvestera to automatycznie taki projekt będzie dodawał do nowych miejsc - czy dobrze zrozumiałem ? Jeżeli by ta opcja tyczyła się też sytuacji kiedy ogólnie do bazy dodane zostaną nowe adresy i OF automatycznie zacznie do nich dodawać to byłoby idealnie.

ale nie możesz porównywać dla tego samego projektu 2 tych samych baz katalogów easydir

do katalogu easydir możesz tylko raz dodać jeden adres www, jak na jednej bazie dodasz w tym projekcie pozycje, to wrzucenie do innej bazy adresów katalogów i zapuszczenie dla tej nowej bazy w tym samym projekcie co Ci ma zwrócić jak tylko same zera, no ewentualnie jakies dodanie gdzie nie dodało w pierwszej bazie.

zrób zupełnie nowy projekt jakiś zupełnie nowy adres www i wtedy dodaj to do harmonoramu, jak będa zera, to zgłos na panel inaczej tu nikt Ci nie pomoże, bo jak? ;)

- Reklama -

@zakręcony

jesteś zakręcony. :) Przecież napisałem, że zrobiłem specjalnie nowy projekt. Ba, najpierw dodawałem do prywatnej, a poźniej takiej samej publicznej i do publicznej dodało. Więc odpadają totalnie Twoje podejrzenia. Ktoś kiedykolwiek dostał odpowiedź w tym panelu?

Dobra teraz ja coś po narzekam :) Chciałem sobie podlinkowanie zrobić a tu proszę :/

Unhandled Exception

preg_replace(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 254449

i co z tym fantem da sie zrobić ?

@Flashu, jak dodasz zgłoszenie zgodnie z wytycznymi to ktoś pewnie odpowie w ustalonym terminie, ale to nie mój ogrodek, więc tu nie ma gwarancji, nie łod mła ;)

co do reszty to o nowym projekcie przeczytałem, ale o tym, co poszło pierwsze to już nie doczytałem, albo tego nie było, nie istotne, załozyłem, że pierwsze poszło do tej co dodawało, na panelu szybciej dostaniesz konkretna odpowiedz bo tam przy zgłoszeniu podajesz troche danych, których tu nie podajesz ;)

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności