Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam, że fajnie by było mieć opcje ban listy w każdej bazie. Co z tego, że adresy można usuwać skoro zbiorę sobie następna listę i dalej dodam te adresy które wywaliłem. Czy może jest na to jakiś sposób ?

activist aka terrorist

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[propozycja]

1. Skoro jest to istotne ile znaków jest w jakim opisie do konkretnych skryptów, to proponuję wrzucić pod okienkiem na teksty licznik znaków - wiadomo będzie od razu ile znaków trzeba dołożyć - teraz trzeba to sprawdzać naokoło.

2. Opcja "Kopiuj projekt"

Da radę?

1. Tak

2. Nie

Dobra teraz ja coś po narzekam :) Chciałem sobie podlinkowanie zrobić a tu proszę :/

Unhandled Exception

preg_replace(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 254449

i co z tym fantem da sie zrobić ?

Dodaj zgłoszenie na OmniPanelu, albo napisz mi na PW. Chyba przesadziłeś z ilością synonimów.

Ja mam takie pytanie: w omni PRO+ jest pozycja SEO tools. W home + już jej nie ma. Jakie narzędzia znajdują się pod tą pozycją?

M.in. narzędzia do sprawdzania pozycji w Google, PageRanku, banu w Google, popularności keywordów, generator schemy, sprawdzanie przekierowań, clockingu itp.

Czy ktoś mądry odpowie na moje pytanie czy Autopilot działa również wtedy gdy wrzucimy nowe linki do bazy ? Zacznie z automatu dodawać do tych nowych miejsc ???

Tak.

wie ktos moze jak złapac response'a ktory wyskakuje jako javascript?

Musisz poszukać w źródle strony czy widać kod odpowiedzialny za "wyskakiwanie" tego okienka. Jeśli tak to wystarczy dopisać jego fragment w submit success.

A jak u was działa Monitor pozycji?

Frazy dodałem, jak do tej pory raz coś zaskoczyło, sprawdziło kilka fraz i jak do tej pory stoi...

Jak wbijam w crona to mam:

No crawler received.
No crawler received.
No crawler received.
No crawler received.
No crawler received.
Time limit break

LEFT: 12

Chcę skorzystać z promocji przedłużenia licencji OmniSpeed - płatność jest w USD, jednak po przejściu do paypala linkiem z panelu płatność jest w PLN.

Nie wiadomo po jakim kursie i jaka kwota jest docelowa. Muszę znać dokładną kwotę w PLN, na jaką dostanę rachunek.

Jaka powinna być kwota w PLN?

mniej znaczy więcej

Witam

Ukazała się nowa wersja OmniFLASH v1.1 (14/05/2013)

Ustawienia decaptchera usunięte z ustawień ogólnych

Poprawione działanie harvestera (obsługa nowego formularza z captchą)

Podział na moduły

Dodany support dla modów (Ustawiani > Support dla modów)

Poprawki w obsłudze interpretatora modów

Poprawki w systemie licencyjnym

Nowe mody:

@lex guestbook

Burning Board (PREMIUM)

DedeEIMS

Directory97 PRO

LINKER

Poprawki w modach:

Webmini - Serwis

Przypominam że wszelkie problemy lub pytania związane z działaniem aplikacji należy zgłaszać przez system dostępny na stronie https://omnipanel.pl

@immy - rachunek można pobrać na każdy zakup (czyli samo zasilenie konta nie generuje rachunku)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nowa aktualizacja i mój omnii który ma na nią wy...huśtane ;)

niby odpalam aktualizację ( czy też plik install.php ) jednak wszystko jest na zielono - a po naciśnięciu przycisku next (na dole) widać tylko napis

Updating OmniFLASH - Wersja PRO

i co dalej ? i nic, stoi w miejscu, nie widać żeby coś mieliło

Dlaczego po nowej aktualizacji trzeba płacic za każdego crona z osobna dodam iż jest to wersja PRO+??

Adder

Adder, mailer & checker

Buy for 15 USD / month

OFF Adder 2013-05-15 09:03:10 0/0/0 (A/E/S)

i nie działa mi kompletnie nic, a w omnipanelu pisze ..

Moduły (test, prosimy nie edytować)

i co teraz ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności