Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też mam PRO+, już myślałem, że mi nie pobrało przedłużenia czy coś ale wsio jest ok... poza tym, że nic nie działa:P

UPDATE

ok, ja sobie sam naprawiłem, wlazłem do panelu, w opcjach gdzie się wybiera moduły miałem wszystko zaznaczone więc dałem tylko 'zapisz'. Potem odpaliłem install.php i istotne żeby się wylogować po tym.

Jeśli miał bym recenzować to narzędzie to z całą pewnością nie polecił bym osobą niecierpliwym.

- Pełno błędów

- Tragiczny kontakt z supportem (nawet płatnym / nie wiem czy komuś udało się dodzwonić, nam nie)

- Niska skuteczność (może wynikać z dwóch powyższych punktów)

Wydaje mi się, że chcecie zrealizować pełno fajnych pomysłów jednocześnie, przez co tak naprawdę wychodzi produkt niskiej jakości z wieloma błędami bo nic nie jest kończone w 100%.

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

OmniFlash PIERWSZY raz bardzo poważnie mnie zawiódł - służy mi póki co tylko do robienia updatów :) i tym razem niestety nie może wykonać aktualizacji......

OmniFLASH update is available!

Installed version: 1.0.9

Current version: 1.1

Klikam aktualizuj, testy przechodzi i po Next już dalej nie idzie....

Macie jakieś sugestie ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jak zwykle problem z działaniem i licencją a nikt żadnego telefonu nie odbiera :(

Chciałem zmienić abonament z 25$ na 15$ (wywaliłem wszystkie moduły z wyjątkiem dodawarki), w panelu jest to zapisane skutecznie, niestety mimo kasy wpłaconej i widocznej w omnipanelu licencja nie chce się w żaden sposób aktywować :(

Wywaliłem profilaktycznie instalację, wyczyściłem serwer i wgrałem wszystko ponownie - i nadal ######.

Co zrobić żeby wznowić licencję??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności