Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam się tym nie przejąłem i kupiłem w sobotę:) Pamiętam jak przy omniaddzie też było pełno problemów (na forum), a ja ich nie miałem, a dokładniej rzecz biorąc oprócz tych kilku które były ewidentnymi pomyłkami przy update'ach. Zresztą nie ma co się łudzić, że wszystko i zawsze będzie chodziło bez problemów. I dotyczy to dokładnie wszystkich softów. A jeszcze jest czynnik ludzki i możliwości serwera na którym aplikacja jest posadzona.

Też miałem przez chwilę, czytając te posty, jakieś wątpliwości. Ale w ten sposób to się kompletnie niczego nie kupi, bo każdy soft albo komuś "robi pod górkę" z różnych powodów albo też występują rzeczywiste błędy. I tak jest począwszy od systemów operacyjnych po najdrobniejsze programy.

Takie jest moje zdanie.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Piszecie posty na Buddypress ?

Bardzo ładnie zakładane są konto, korzystając z moda php BuddyPress zlecam dodawanie, są informacje o sukcesach i linki zwrotne do podstron, ale jak sprawdzam to żaden nie ma treści. Wszystkie pola wypełniłem w projkecie, przypisałem baze.

Czy komuś dodaje ?

Mam pytanie, czy ktoś bawił się modem do qlweb? U mnie ma on problem z dodawaniem do niektórych katalogów.

Sprawdzam jak mod działa w devConsole na różnych qlwebach i tam gdzie po wejściu w kategorię od razu można podać adres dodawanej strony jest ok (np. tu https://seokatalog.tubix.pl/biznes,i,finanse-kat-2.html) , a tam gdzie po wejściu w podkategorię trzeba kliknąć 'Dodaj stronę' nie umie tego znaleźć (np. tu https://www.katalog-szwejk.fr.pl/kategoria-7.html)

Czy ktoś sobie z tym poradził? Inne mody są dla mnie w miaręczytelne, ale ten (ze wzglu na szukanie podkategorii) jest dla mnie problemem.

Tak, ale priorytetem jest omniflash, prosze zglaszac wszystkie problemy dotyczace go na omnipanel'u oraz zajrzec czy na wasze pytania nie zostaly wpisane odpowiedzi.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Nowe mody i aktualizacje niektórych, niedługo będzie więcej.

Ps. jeśli dodawarka wam wolno chodzi, zwiększcie w overclocking z 1 wątku na więcej ;)

Ps2: Jak ktoś ma problem z przejściem z 0.9 na 1.1 albo ogólnie z działaniem cronów, należy uruchomić jeszcze raz po aktualizacji /install.php następnie się wylogować i zalogować jeszcze raz. Wtedy odświeżą się informacje o tym który cron jest uruchomiony.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności