Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. O co chodzi z komunikatem: Wrong licence #2 ? Nie mogę zaktualizować programu.

Mam to samo. Zna ktoś rozwiązanie, aby ten komunikat zniknął ?

Ps. Co z programem partnerskim ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Niestety nie pomogło.Podczas aktualizacji wyświetla mi się informacja, że mam najnowszą wersję:

Current version: 1.1

New version: 1.1

Będę musiał zgłosić to przez panel omni, bo pojawił mi się nowy błąd :)

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'status' in 'field list'
SQL: UPDATE crons SET status = 0 WHERE `name` = "adder"
Bindings: array (
)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Czy ktoś z Was miał wykupiony update na 7 dni wersji pro i problem typu brak możliwości zaktualizowania do wersji 1.1? Po odpaleniu instalacji z poziomu omniflash instaluje sie nadal wersja 1.0.9, a po wgraniu plików wersji 1.1 na ftp i odpaleniu pliku install.php sypie błędami.. Pobierałem z panelu plik z licencją, wrzucałem go na ftp, usuwałem z panelu aktualne instalacje i nadal lipa.

4lkfew.png

Zleć napisanie tekstów profesjonalnym copywriterom -> klik
Zlecenia na tworzenie stron www - złóż ofertę!

Mam kolejne pytanie odnośnie wyłączenia modułów. Teraz płacę 20 dolców miesięcznie, a korzystam tylko z dodawarki i reszta modułów mi jest zbędna, więc zaoszczędziłbym 5dolców. Niby mało, ale zawsze coś :)

Moje pytanie jednak brzmi czy pojawią się jeszcze jakieś moduły ?

O7vVmZ7.gif

Proponuję dodać przy każdym projekcie datę dodania, bo przy dużej ilości + sortowanie przy pomocy grup to idzie się pogubić, ponieważ się mieszają i jest 1, 54, 12, a nie po kolei. Myślę, że ułatwiło by to odnajdowanie się w bazie projektów :)

Wracam do tematu WP

• o tyle o ile działa (jako tako) rejestrowanie w WP
  • nie działa postowanie w większości WP (ze względu na captche przy logowaniu do nich) korzystam tu w teorii z moda WP Post (+captcha)

Zauwazyłem że mod sobie jakoś nie radzi - prawdopodobnie wynika to z kwestii edycji moda i poprawy ewentualnych 'błędów' ;)

czy ktoś robił coś takiego ? czy ktoś skonfigurował na tyle dobrze tego moda że działa bez większych oporów ?

tylko mi nie mówcie że nie trzeba niczego tam zmieniać ponieważ nie do końca chce to tam działać :/

Osobiście używam moda wp-register(+captcha) do samej rejestracji a do postowania skryptu php, ponieważ tak samo skuteczność dodań modem jak u Ciebie jest klapą :) a php idzie świetnie, tylko wiadomo odrzuca te z captcha ale to jest w sumie nie wielki %.

ps. nie trzeba nic zmieniać :D

Weryfikujesz później tą świetność z dodawania php? Kiedys jak używałem OA to ilość udanych dodań była świetna, ale po przeleceniu linków z artami i sprawdzeniu czy art faktycznie jest (pomijam już sprawdzenie czy link nie został przez cwaniaka od WP automatem wywalony), to troszkę by nie napisać znacząco ta ilość sukcesów spadała. Oczywiście to nie była jakoś wina OA, ale skrypt nie sprawdzał czy po dodaniu art był opublikowany, pobierał tylko link do niego co oznaczało sukces, a sporo było czekających na moderację. Nie wiem/nie pamiętam jak jest w skrypcie OF, bo tego dodawania nie uzywam juz od bardzo dawna ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności