Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z takimi sprawami to się na PW uderza, a nie tak na ogóle, przy wszystkich, wiesz co się dieje jak na ogólnym ludzie sie dzielą? Stado rozwala to co działało. No i ja troche się wstydzę tak przy wszystkich dzielić... ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Od problemów z OF jest OMNI, ja generalnie z OF nie mam problemow, ale sam staram sie pisac mody i poprawiać* te dostarcane z OMNI.

* generalnie działają, ale ludzie kombinują jak się bronić przed spamerami i trzeba co nieco poprawić, by wejść tam gdzie standardowy mod rozbija się o scianę :)

- Reklama -

@Pozycjoner.pro skrypty php chyba nie sprawdzają czy wpisy były dodawane, dlatego dużo osób mówiło jakiś czas temu, że OA czy OS były skuteczniejsze od OF. Nie wiem jak było w OS, ale ja te sukcesy z OA weryfikowałem i nie było tak zielono jak w raporcie dodań. Nie wiem jak działają dokładnie skrypty php przy OF, ale wydaje mi się, że sukces nie jest jakoś specjalnie weryfikowany. Wcześniej nie korzystałem z BB, ale z ciekawości sobie sprawdziłem i tam gdzie jest możliwość to modem dodam. Teraz sobie zbieram bazę, bo testa robiłem na 220 zarejestrowanych, weszło do 136. Jak będzie trochę więcej BB, to zacznę sprawdzać czemu nie weszło do większej ilości, z tego co pamiętam to trochę było błędów z nieaktywowanym kontem, trochę było miejsc gdzie nie można było dodawać artów.

- Reklama -

Mam problem z instalacją omniflash. Wywala mi takie info w logach:

[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [debug] mod_cache.c(141): Adding CACHE_SAVE filter for /install.php
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [debug] mod_cache.c(148): Adding CACHE_REMOVE_URL filter for /install.php
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [error] [client 192.168.0.101] PHP Fatal error:  Incompatible file format:  The encoded file has format major ID 4, whereas the Loader expects 5 in /home/omniflashuser/public_html/omniflash/install_c.php on line 0
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [error] [client 192.168.0.101] PHP Stack trace:
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [error] [client 192.168.0.101] PHP   1. {main}() /home/omniflashuser/public_html/omniflash/install.php:0
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [debug] mod_deflate.c(615): [client 192.168.0.101] Zlib: Compressed 0 to 2 : URL /local-bin/php-cgi/install.php

O co chodzi z tym niekompatybilnym formatem pliku? Czy dot. to zmiany php z 5.3 na 5.4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności