Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z instalacją omniflash. Wywala mi takie info w logach:

[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [debug] mod_cache.c(141): Adding CACHE_SAVE filter for /install.php
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [debug] mod_cache.c(148): Adding CACHE_REMOVE_URL filter for /install.php
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [error] [client 192.168.0.101] PHP Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 4, whereas the Loader expects 5 in /home/omniflashuser/public_html/omniflash/install_c.php on line 0
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [error] [client 192.168.0.101] PHP Stack trace:
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [error] [client 192.168.0.101] PHP 1. {main}() /home/omniflashuser/public_html/omniflash/install.php:0
[Mon Jun 10 04:57:15 2013] [debug] mod_deflate.c(615): [client 192.168.0.101] Zlib: Compressed 0 to 2 : URL /local-bin/php-cgi/install.php

O co chodzi z tym niekompatybilnym formatem pliku? Czy dot. to zmiany php z 5.3 na 5.4?

Udało się samodzielnie. OmniFlash nie chodzi na php5.4.

Doinstalowałem na serwerze php5.3.26 (coś koło tego) i dokonfigurowałem virtualhosta dyrektywą:

SetEnv PHPRC /home/sciezkaOmniFlash/.cgi-bin/php.ini

Dodatkowo ustawienia dla odrębnego php:

ScriptAlias /cgi-bin/ /usr/lib/php-5.3.26/

Action php-5.3.26 /cgi-bin/php-cgi
    AddHandler php-5.3.26 .php

Chyba tak ruszy :)

Ktoś w ogóle czyta tego bugtracker z Omni ? Z tego co widzę ostatnia aktywność była z 4 czerwca.

Wakacje :)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Heh, ja znów chciałbym zakupić soft, ale skoro nie ma z nimi kontaktu, to wole nie wysyłac kasy w ciemno.

Jak by był tu ktoś kto zakupił soft ostatnimi dniami, to niech podesle info albo odpowie, czy miał wygenerowany rachunek odrazu i czy obeeszło się bez problemów?

Aktualizacja baz chyba tez już odeszła w zapomnienie, na początku jeszcze sie aktualizowały a teraz juz chyba totalna olewka.

Bazy publiczne sa aktualizowane, jak ktos podesle Piotrowi strony do zaspamowania.

Działa Wam harvester w OF? Nie mogę się dobić do supportu :-/

Mój harverster w OF (wersja z OA) działa bez problemu.

Ani support ani Piotr nie odpowiada od 4 tygodni, pisałem na wszystkie miale, skype i gg do Piotra, zero odzewu.

I w ten właśnie sposób kończą się wszystkie softy od kojotka :) Ale spokojnie za rok wyjdzie OmniSuperMegaLinkPro i wszyscy się rzucą jak zwykle do kupowania :)

Moim zdaniem omniflash jest dość dobrze napisany, nawet na "gotowych rozwiązaniach" można cos zdziałać. Może to nie jest Rumak czy Senuke, ale jak masz głowe na karku to wycisniesz z niego naprawde dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności