Skocz do zawartości

OmniFLASH - Nowa dodawarka/system/automat pozyskujący tysiące linków

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@soprano wyślij mi proszę na pw swój user id lub imię nazwisko pod którym masz licencje.

Niestety ale w obecnej chwili jest to niemożliwe. Moje zgłoszenie wisi na OmniPanelu od (05.06.2013, 10:08:17). Właśnie skończył mi się serwer dedykowany. Nie opłacałem go dalej ponieważ był on zakupiony tylko pod ten soft. Skoro skrypt nie działał to nie było sensu przedłużania maszyny. Winę zwalam na @Kojotka.

seowyszbanner.gif

Witajcie,

Jak cześć osób już wie jestem nowym właścicielem Omni. Opisze teraz, krótko co planujemy w najbliższym czasie.

Cele:

Minimalizacja ilości wersji OmniFlash.

------------------------------------------------------

Mamy za dużo wersji OmniFlasha, nadmiar. Nikomu to zamieszanie nie służy. Prawdopodobnie sprowadzimy wszystko do 1 lub 2 wersji, podział oprze się w głównej mierze na modułach. Konkrety nie są jeszcze ustalone, musimy przeprowadzić głębszą analizę by nikt nie poczuł się stratny.

Jeden program, nie sto

--------------------------------------------

Firma będzie rozwijała tylko jedną dozowarkę, OmniFlash. Nie jest planowany żaden nowy produkt tego typu . Oprogramowanie OmiSpeed oraz OmniAdd nie będzie rozwijane, jednak rozważamy włączenie ich ponownie do sprzedaży ponieważ wiele osób pyta o te programy i chce kupić je mimo wszystko.

Uproszczenie aplikacji dla przeciętnego użytkownika.

--------------------------------------------------------------------------------

Z naszych analiz wynika, że dla wielu osób obsługa programu jest nie jasna i nie umieją go dobrze skonfigurować ani potem używać. Prawdopodobnie zostanie przebudowany interfejs użytkownika oraz powstanie automatyczny konfigurator/pomocnik do programu. Do tego tutoriale, może FAQ. O ile pojawią się konkretne zgłoszenia co trzeba opisać.

W kierunku modów

-------------------------------------------------

Bardzo duży nakład będziemy kładli na rozwój mechanizmu modów. Będziemy się skupiać na rozwijaniu ich funkcjonalności. Prawdopodobnie mody zostaną również wyposażone w footprinty by każdy użytkownik mógł łatwo sobie automatycznie harvestować bazę.

Całkowity podział na moduły

----------------------------------------------

Aplikacja omniflash zostanie podzielona na całkowicie niezależne moduły. W ramach jednej licencji będzie można mieć np. moduł ADD na serwerze A, a moduł Harvester na serwerze B. Podział ten ma sprzyjać maksymalnemu wykorzystaniu maszyn i swojej licencji.

To oczywiście najbliższy plan. Na początek skupiamy się na poprawie tego co jest oraz eliminacji błędów. Jeśli ktoś spodziewał się rewolucji - może być niemiło zaskoczony. Zamierzam zająć się pierw problemami z aktualnymi funkcjami, dopiero potem nowości. Niebawem pierwsza aktualizacja.

Za wszelkie sugestie i propozycje będziemy wdzięczni. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły lub chce zwrócić na coś uwagę - śmiało.

Pozdrawiam,

Łukasz Śliwa

Nowy właściciel a jak dla mnie nie poprawiło się jeżeli chodzi o obsługę.(Liczyłem na to że coś się poprawi ale nadzieja matką głupich..) Telefonów jak zawsze nikt nie odbiera , serwer z licencjami znowu padł i ani OmniFlash ani omniCRM nie działa już 4 dzień....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

1. Opcja duplikowania projektu w zakładce projekty

2. Opcja usuwania dezaktywowanych adresów w bazach

3. Przy 50k adresów w jednej bazie nie da się wylistować wszystkich na jednej stronie "All on one page"

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

@pzcjnr

1. Koniecznie dodajcie możliwość wstawiania url w postaci synonimów {https://adres1|https://adres2|https://adres3}. Znacznie zwiększyłoby to funkcjonalność i w końcu by można użyć softu do budowania piramid.

2. Teraz trzeba usuwać projekty lub zadania w harmonogramie pojedynczo. Zróbcie jakieś 'ptaszki', żeby można było zaznaczyć kilka i je usunąć.

Generalnie daje Tobie jako nowemu właścicielowi czystą kartę, mam nadzieję, że będziesz lepiej podchodził do tematu niż poprzedni. Jeżeli nie to nie wróżę sukcesów. Tak czy inaczej powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności