Skocz do zawartości

Monitoring pozycji online za rozsądne pieniądze

Castor-fiber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panda moze masz i racje, ale takie dodanie robisz raz, nie codziennie wiec mozna na to lekko przykmnac oko ;)

stat4seo jest naprawde fajny, z tym ze mi sie bardziej podoba nterfejs przedstawiania wynikow w web-toolsie czy seo-stacie, po prostu biale tlo o wiele bardziej mi podchodzi.

no niestety nie raz i nie dwa i jest to wg mnie jedna z najwiekszych wad stgat4seo. zrob sobie testowo 300 domen i dodaj do nich 1500 fraz, po 2 tyg dodaj kolejne 300 i zobaczysz czy da sie przymknac na to oko ;(

PS. Zeby nie bylo, uzywamy stat4seo i uwazam ze dla wiekszosci osob jest to na prawde wystarczajacy skrypt za niewielkie pieniadze.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Stat4seo jest naprawdę ok, używam od wielu lat, jednak czy dobrze wam ostatnio pokazuje wyniki z innych krajów?

Klienci mi zaczynają piszczeć, że wyniki zwłaszcza na google.com jakie widzą na USA czy KANADZIE różnią się w znaczny sposób z wynikami pokazywanymi przez panel.

@Casto-fiber: właściwie to każdy hosting pasuję :) Jeżeli mamy proxy (np. z innych hostingów lub z proxymarket.pl) to każdy hosting z obsługą CRON co 1 minutę (czyli za wyjątkiem nazwa.pl, home.pl, iq.pl, proste.pl) będzie ok. Gdzie testowałem panel i było ok (kolejność przypadkowa):

- ionic.pl

- hekko.pl

- seohosters.pl

- lokoz.info

- seolite.pl

- sporo innych których teraz nie pamiętam.

Co do demo to dostępna jest tylko wersja online, nie można go pobrać. Login i hasło: demo

W razie pytań zapraszam na kontakt@stat4seo.pl :)

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności