Skocz do zawartości

Nowy wygląd starej strony

MoRiA

Rekomendowane odpowiedzi

www.motobudrex.pl - od dzisiaj w nowej szacie. Pewne szczegóły jeszcze kuleją; było to robione pod Mozillą. Jak wam się obecnie podoba nowy wystrój? Da się to oglądać? A może jest przyjemniejsze? Chętnie przeczytam wszelkie opinie.

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

Po animacji flash powinno nastąpić jej zatrzymanie, tymczasem ona ciągle się powtarza, co wygląda po prostu...nieładnie. Przyciski w poziomym menu powinny być animowane - najlepiej po najechaniu na nie myszką.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

od dzisiaj w nowej szacie.

Jeśli to możliwe dałbym do porównania starą wersję. Pamiętam, że był tam kłopot z menu w js, ale w pamięci obrazu starej strony już niestety nie mam.

Generalnie:

te czarno białe kontrasty na stronie głównej dają po oczach. Mi to się nie podoba i nie wiem w jakim celu się znalazło na stronie. To jest oczywiście subiektywna opinia, ale weź pod uwagę, że faktem jest że biały pasek jest bardzo rażący i przykuwa uwagę. Utrudnia to glądanie strony.

Odnoszę wrażenie że strona jest poskładana z bardzo różnych kawałków. Nagłówek niebiesko czerwony a później biel, bardzo dużo bieli.

Nagłówek nie wygląda profesjonalnie. Generalnie i samo logo i całość da się zaprojektować i wykonać ładniej, przyjemniej dla oka. Mam się wrażenie że robi to amator.

Ogólne wrażenie: bardzo słabo.

Failed validation, 403 errors to bardzo niechlubny rekord https://www.motobudrex.pl/html/index2.php?id=2

Jak komuś za to coś płacicie to nie powinien dostać ani złotówki.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Dziękuję za opinie i sugestie.

I ze wszystkimi się zgadzam.

Osoba odpowiedzialna na nowe szaty zapowiada, że do wszystkich opinii się ustosunkuje w zależności od tego, na ile pozwoli prezes.

A błędy to spadek po twórcach strony, więc dopiero zaczniemy je poprawiać.

Dziękuję za spostrzeżenia.

Przy okazji moja prośba: jakimi narzędziami posługujecie się, określając ilość błędów na stronie?

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

Przy okazji moja prośba: jakimi narzędziami posługujecie się, określając ilość błędów na stronie?

Zainstaluj sobie w FireFoxie pasek narzędzi Web Developer. Bardzo przydatne i wygodne narzędzie przy analizie strony.

A sam walidator składni html jest tutaj https://validator.w3.org

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności