Skocz do zawartości

Jak zablokować słowo kluczowe w google

redman32

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Niedawno zrobiłem nową stronę naszej firmy, zajmującej się geodezją. Efekt osiągnąłem, jest więcej klientów, ale jest też problem - bardzo często szef dostaje też CV od innych ludzi! W statystykach widzę, że hasła typu "geodezja praca" "geodeta praca" itp są aż nazbyt popularne i boję się, że w ten sposób sam na siebie bat ukręcę :) szefowi wydaje się teraz, że jego firma jest mega fajna, skoro tyle CV dostaje i uważnie je przegląda... choć zmieniła się tylko strona www.

Jak zablokować słowo "praca" w google? Tak samo, nie chcę, żeby reklamy z AdWords pojawiały się w serwisach typu pracuj.pl i tym podobnych. Jak to zrobić? Koledzy pomóżcie, bo dzięki tej pieruńskiej stronie mogę robotę stracić. Ostatnio podpadłem za L4.

Nie mogę podać adresu, bo gdyby to doszło do szefa to jestem skreślony, a mam jeszcze dziecko i 24 lata kredytu :) dodałem wykluczające słowa kluczowe i zablokowałem pracuj.pl i kilka innych w sieci wyszukiwania, ale tych stron jest cała masa i nie wiem czy reklamy nie wyświetlają się na podobnych serwisach. Poza tym są bezpośrednie wejścia z wyszukiwarki "praca geodezja" itp, niekoniecznie przez AdWords. Nie wiem jak to w Google zablokować, a w AdWords sobie poradziłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności