Skocz do zawartości

Ile stron zrobić żeby pozycjonowanie było ekonomiczne

Tomek9547

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale Ciebie nie powinno interesować co firma pozycjonująca robi, może się modlić, bić pokłony w kierunku Google, nic nie robić, ważne aby efekty tych działań były widoczne.

Seopilot jest czymś w rodzaju SWL i to wszystko, po prostu nie zapewni Ci tego co doświadczony pozycjoner.

Podając skolei szczegóły ryzykujesz że ktoś pomysł podchwyci z kapitałem, konkurencja skupi się na szkodzeniu twojej stronie od początku a google dasz informacje jaką strone mają cześciej odwiedzać , cóz taki urok Seo :)

Ale nie musisz więcej mówić mówiąc Warszawa na pewno zapomnij o słowie Tanio i na pewno badź pewny że fraza jest konkurencyjna.

Na początek przedewszystkim zacznij od sprawdzenia konkurencji na te frazy i czy korzystają z usług pozycjonerów , jesli tak to zapomnij że zrobisz to samodzielnie lub sepilotem lub seoadderem , no i zapomnij o słowie Tanio . zobacz czy korzystaja z Adwords jeśli tak to znów zapomnij o słowie tanio . Bez wiedzy twoje zamierzenie nie może sie udać to jest chyba logiczne?

Jedyna metodą jaka ja widze ze słowem tanio, to jest moje subiektywne zdanie to wymyśl cos nietypowego , zainwestuj w stronę i poświęć mnóstwo godzin na marketing szeptany na forach i blogach z odpowiednim targetem dla twojej branży, chociaż w sumie i tu warto by było poczytac trochę jak tworzyc dobry marketing szeptany aby praca pisania nie poszła na marne i nie trafiła do kosza :)

W sumie nie da się tanio a jedyna niezawodną metodą tania jest wiedz ai praktyka :)

a ja ci proponuje samemu sie zabrac i nie dać się doić, pozycjonowanie to pozyskiwanie linków i nie daj się oglupic ze coś innego, Po co masz płacić podpisywać roczne umowy jak sam możesz zacząć przygodę z seo zaczynając od tego forum a mianowicie

- link w profilu oraz z stopce, 5 postów dziennie i masz 150 linków z archora do twojej strony(już masz 9 postów a moglo byc 9 linkow)

- linki z innych for jak lubisz

- załóż z 10-20 blogów na darmowych i je prowadź :-)

- do tego darmowe precelki i katalogi

- raz na 2 miechy ze 100-200 precelków zakupionych

- internet jest wielki

2-3 miechy i efekty sama przyjdą a zaplecze jest dobre dla firmy podczepiają klienta i jak coś odczepiają jak nie płaci a on traci cala mac na stronie, budując własne linki to takie zaplecze będzie trwale i przepisane do strony i musisz pamiętać o jednym google kocha unikalność i systematyczność tresci dużo większa wagę maja konta gdzie linki dodawane sa stopniowo niz kiedy dokonywane jest to jakimś blastem 1000 precli na przedziale kilku dni.

Co do pozycjonowania dużo fraz, rób to na jedna stronę google kocha różnorodność linkow a nie jak na stronę wpadają 1000-ce linkow z 2-3 archorami

Amoże to jakiś marketing szeptany od początku jest :)

Jesli konkurencję pozycjonuja osoby w temacie to to co napisał nomico możesz powtórzyc 100 razy i nic ci to nie da. Owszem jeśli chcesz sam zacząć przygode to droga wolna bo czemu nie , ale nie licz w bajki ze paroma zabiegami czy uzyciem jakiegos narzedzia wyprzedzisz ludzi którzy się tym zajmuja zawodowo to nie dary losu :)

już ci pisze co zrobi, optymalizacja strony- student ci zrobi za parę zloty, potem walnie ci albo kilka setek precli z automatu teksty z mieszarek itp lub podczepi pod zaplecze, efekt taki sam :-)

Kolega ci napisał 500zl miesięcznie za pozycjonowanie , w sumie niewiele popatrz tylko ile kupisz za to linków na tym forum :-) ze stron na pewno nie mniej wartościowych niż zaplecze kolegi:-). Zakładając ze u kolegi będziesz miał rocznie rachunek na 6000zl to robiąc to samemu zamkniesz w 1200 zl :-) 100zl na precelki miesięcznie lub katalogi reszta ręczna robota :-)

Owszem jeśli chcesz sam zacząć przygode to droga wolna bo czemu nie , ale nie licz w bajki ze paroma zabiegami czy uzyciem jakiegos narzedzia wyprzedzisz ludzi którzy się tym zajmuja zawodowo to nie dary losu :)

Powiedz mi co robią takiego firmy zajmujące się pozycjonowaniem czego on sam nie zrobi lub nie zleci?

w bajki już nie wierze bo próbowałęm zrobić już samemu zaplecze i nic nie wyszło , już wiem że łatwo nie jest , wpadłem tu żeby się poradzić jaką strategię wybrać. Na pocszątku chciałem wszystko naraz i straciłem pare miechów teraz wiem że trzeba zacząć od paru fraz i rozwijać interes tylko chciałem żeby ktoś mi nakreślił w jakim kierunku to ma iść . Z jedną stroną jak dobrylekarz czy z wieloma

• a po co ci stawiać zaplecze, masz zamiar żyć z seo? jak nie to internet niech będzie twoim zapleczem! zrób stone, dobierz 20 fraz i zakup 500 precli, poeczekaj z miesiac :-) a miedzy czasie pisz na forach i portalach załączając link z archorem do strony, po kolejnym miesiacy kolejne 200 linkow o dobrym PR i kolejny miesiac znowu podobnie:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności