Skocz do zawartości

Zmiana serwera - strona poleciała

wookie85

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja wygląda tak, że stronę pozycjonowałem od 3 tygodni prawie. Szło powoli do przodu, pozycje od kilkunastej do 20-30 którejś. Obecnie po zmianie serwera strona wyleciała praktycznie ze wszystkich fraz :/. Nie mam pojęcia co jest grane. Strona to www.mm-fot.pl . Frazy regionalne typu "zdjęcia ślubne Łódź". Czy aż tak zmiana lokalizacji strony mogła mieć wpływ ? Domena pozostała na OVH, zmienione zostały DNS na Netmark. Generalnie to mi ręce opadłyi nie mam już do tego sił :/.

W zasadzie to chyba nie ma się co dziwić, że wyleciała.

Wg mnie działa tylko strona główna - reszta 404, https://mm-foto.pl/reportaz-slubny-a-zdjecia-okolicznosciowe/ i trwa to pewnie dosyć długo bo google wyindeksował już wszystkie podstrony i przy okazji zaindeksował jakieś śmieci: https://www.google.pl/search?q=site%3Awww.mm-foto.pl

Może jak poprawisz ten problem to strona wróci.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Czy możesz rzucić okiem czy teraz jest ok ? W ogóle na moim domowym kompie i w pracy nadal przekierowuje mnie na subdomenę, to już 48h od zmiany dns, nie wiem czemu. Podstrony, arty wczoraj działały ok. Odświezyłem "bezpośrednie odnośniki" w ustawieniach WP. Czyli teraz pozostaje mi czekać, aż google zaindeksuje poprawnie całość ? Mapę strony przesłałem po zmianach serwera :/.

Nie wiem czemu piszę z innego konta, coś na mąciłem.

Wygląda, że teraz strona zaczęła działać.

Tak, teraz google musi to przeindeksować. Możesz podlinkować stronkę (w katalogach lub preclach) wtedy bot powinien pojawić się szybciej

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Wiem że potrzeba czasu na zaindeksowanie strony na nowo. Chciałem dopytać jednak doświadczonych osób o jedną kwestię. Przesłałem mapę XML do googli ( poszły też wpisy do katalogów ). Był status że strona jest oczekująca na zaindeksowanie. Teraz jest po prostu "-". Czy to znaczy że coś nie poszło czy nadal cierpliwie czekać mam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności