marketing-lodz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witajcie, dostałem propozycję zakupu grupy katalogów. Grupa liczy 55 sztuk. PR niskie, większość 0-1, katalogi w miarę ładne, praktyczne, tematyczne. Chodzi o kupno pełnej platformy zaplecza, czyli katalogi domeny serwery. Nie chcę tutaj upubliczniać danych handlowych, ale czy jest mi ktoś to w stanie logicznie wycenić? Na oko, nie do złótówki. Proszę o pomoc, Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroon Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jaki skrypt ? unikalne szablony ? domeny czy subdomeny ? Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jeśli katalogi płatne to ważną kwestia jest ile zarabiają. Poza tym grafika, czy jest unikalna czy standardowe themy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ustal jeszcze czy sie indeksują wpisy oraz ich moc. VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To zalezy od wielu czynnikow. Czy grafika jest unikalna, stworzona na potrzeby katalogow. Jak podlinkowane katalogi. Jaka posiadaja zawatosc i wiele wiele wiecej, Jesli to swiezo zaindeksowane skrypty na darmowych skorkach to warte tyle co licencja + czas jaki poswiecil ktos na ich zainstalowanie i moderacje (o ile taka rzeczywiscie miala miejsce). Pozdrawiam Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.