Skocz do zawartości

Jak znaleźć w necie strony dobrze zrobione pod AdSense?

KSI

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakiś sposób na wynajdywanie w Google stron dobrze zrobionych czyli optymalnie pod reklamę AdSense? Czasami jak czegoś szukam udaje mi się trafić na jakieś strony, które moim zdaniem są może "dobrze" zoptymalizowane tzn. kolory, układ, umiejscowienie reklam itp.

Pisząc o takich stronach nie mam na myśli stron Made for AdSense, które kojarzą mi się ze stronami naruszającymi regulamin, za które można dostać bon.

musisz mieć ruch powyżej 1000 > na dzień

Nie zgadzam się z tym absolutnie.

Dajcie mi te te 1000uu dziennie w niektórych branżach, to Wam stopy będę całował ;-)

Marketing internetowy zaprzecza matematycę ;) 1000uu czasem nie jest równe 1000uu ... ;-)

Wracając do tematu - ostatnio zerkając na fanpage 'like a geek', widziałem, że poruszana jest tam kwestia optymalizacji pod Adsense. Może to Cię nakieruje na dobrą drogę, ew. znajdziesz coś tam ciekawego.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Jak dobra tematyka jest to i na 100uu dziennie idzie sporo zarobić :)

taaaaaaaaaaaaaaaa... miliony pewnie....

100 osob, niech bedzie 10% klikaczy co graniczy czesto z cudem, zalozmy ze sa drogie kliki po 1 pln (a prawie nigdy takich nie ma...), wiec mamy 10 zlotych dziennie, 300 miesiecznie.... gdzie jest to sporo?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Nikt tu o milionach nie mówi...

Niemniej jednak 10 takich stron i już masz kwotę - pomijam fakt "dojścia" do takiego zarobku. Ehhh, idąc tym tokiem można założyć 1. hodowlę królików, 2. zakład stolarski, 3. posadzić 10h czereśni, 4. otworzyć zakład naprawy autobusów, 5. firmę produkującą śrubki, itd. itd. i tym sposobem z każdej działalności na czysto po 3k wychodzi niezły zarobek 30000 zl/mc Lepiej robić jedno 2 rzeczy, a dobrze i niech na głowie nie ciąży 1000 pomysłów.

tzn. 1000 problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności