Skocz do zawartości

Linkowanie i ciągły spadek pozycji

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli masz preclować ręcznie, to lepiej zainwestować w jakiś soft, bo ręcznie jeżeli możesz zrobić 5 dziennie, to trochę jednak przy mało, zwłaszcza znając ogólnodostępne precle, napracujesz się i będą marne efekty.

Teksty mieszaj, jak zrobisz dobre synonimy to przejdą również w moderowanych preclach.

Soft do precli zaczyna się od 300 zł.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj gerdi, gerdi doradzasz jak możesz a szamba dalej nie wchodzą w top3 :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Spokojnie, nie od razu Rzym zbudowano.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

nie od razu Rzym zbudowano.

Ten rzym który budujesz to raczej nie ma szans na ukończenie, a co do fotografów z innego wątku... to podałeś zbyt wygórowaną stawkę za te top10 przy tym co robisz ze stroną klienta.... Topów to bym się tam nie spodziewał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzięki za rady, człowiek uczy się całe życie.

Chylę czoła, rzeczywiście efekty są super, chyba będę musiał zmienić zajęcie po tym co zobaczyłem.

@nomico jakichś szkoleń nie prowadzisz?, zapisałbym się.

powiem wam szczerze az sam się dziwie ze to tak fanie idzie :-) czytałem te forum ze to taka magia a to wcale nie jest takie trudne:-) tak jak pisalem

-unikalosc tekstow

-roznorodnosc pochodzenia linkow

-roznorodnosc archorow

-systematycznosc

I nie ma ...ja ze efekty nie przyjdą same u mnie przyszły po 6 tygodniach top10 :-) najbardziej jedynki denerwują czasami jest kilka a czasami same 2-3, nie moge utrzymac sie na stale na top 1 ale moze dlatego ze domena 1 rok lub konkurencja, nie wiem

Coś czuję,że zaraz pojawią się nowe szkolenia :)

co to jest 6 tygodni ? Jak będziesz posiadał strony,które pozwolą tobie swobodnie się utrzymać oraz zatrudnić pracowników wtedy pogadamy .

Utrzyma fraze przez 2 - 3 lata wtedy zrozumiesz na czym polega pozycjonowanie ,ale mowa tutaj o frazie,która generuje chociaz z 300K wejść miesięcznie , bo teraz to co pozycjonujesz to frazy,które generują z 20 osób miesięcznie . . .

co do generacji ruchu to się nie martw o niego :-) żebym był niezadowolony wziął bym zatrudnił kogoś kto się zna na tym lepiej niż ja i ty :-) najważniejsze na kilku domenach efekty są podobne czyli to jak robię to działa, ja raczej robię to dla przyjemności i satysfakcji niż pieniędzy:-) choć nie powiem korci mnie już świadczyć takie usługi za pieniądze :-) ale sam popatrz na efekty na kolejne domenie :-)

https://www.fotosik.p...9724283e68.html

@nomico, tutaj chodzi o taką tabelkę:

x8vAhIJ.jpg

blake co to za program?

hahaha.gif To bardzo drogie, profesjonalne narzędzie pokazujące ruch na stronie. W skrócie GA.

Coś czuję,że zaraz pojawią się nowe szkolenia :)

Po tym temacie raczej się nie pojawią :)

najważniejsze na kilku domenach efekty są podobne czyli to jak robię to działa

do czasu...

he he a ja jestem ciekaw ilu z was łapie takich klientów:-) jak na tej statystyce a ze nie znam GA to cos zlego, moim zdaniem nie tylko tyle ze uzywam innego programu, ja pozycjonuje jak już gdzieś pisałem dla przykładu napisze to jeszcze raz:-) wybieram frazy które w google sa najbardziej płatne a do tego biore ich 20 roznych chyba najnizej platna to 2 funty, ja nie biorę gdzie jest największe wyszukania ale skąd wpada najwięcej klientów, bo dla przykladu jesli konkurencja placi po 4-5 funtow za klika a ja jestem tuz pod nimi to uwierzcie mi nie mam na co narzekac:-) a przy 20 frazach i kilu stronkach jest dobrze.

Wiem ze waszym zdaniem najlepiej pozycjonowac na najbardziej oblegane fazy tam gdzie wyswietlanie jest w 100 tysiecy ale po co ja nie widze takiej potrzeby? Ja wybieram targety co przynosza mi zysk w postaci klientow a nie klikow z reklam itp a o to chyba chodzi:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności