Skocz do zawartości

Podpie***nie do google o SWL

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

Bo żeś już skończył remont :D

nie było pite więc nei jest skończony :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak każdy temat na PiO bez konstruktywnych postów

Rozumiem, że podpierd*** kogoś kto "stoi Ci na drodze" uważasz za konstruktywizm ? No to chyba mamy inne pojecie konstruktywizmu.

Ponad to chciałbym zauważyć, że to czy ktoś uzwywa takich czy innych metod pozycjonowania tak czy inaczej "równa te osoby" względem wskazówek google które mówią, że każde działanie podejmowane tylko w celu podniesienia pozycji witryny jest be ...

nie było pite więc nei jest skończony

Daj czas na regeneracje wątroby :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie było pite więc nei jest skończony

Daj czas na regeneracje wątroby :D

czeka(m) wciąż na Ciebie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

https://acn.waw.pl/bednarek/

to prawdopodobnie nasz delikwent :D

No cóż napisze tak : strona jest ładna miła w kolorach i ........ Całkowicie bezużyteczna dla mnie jako potencjalnego klienta ze względu na położone webusability i brak istotnych (dla mnie "klienta") treści.

Ocenę przydatności strony dla użytkownika (jak i związane z tym kwestie wnoszenia nowych wartości użytecznych do światowej sieci WWW i co za tym idzie śmiecenia/nie śmiecenia) pozostawię innym...

Ale tak to już bywa, że jednemu podobają się tłuste i duże , innemu chude i płaskie a jeszcze innemu ..... "umięśnione i z zarostem" ....

Tyle w kwestii subiektywnych ocen przydatności serwisów / spamów / blogów itp podobnych rzeczy umieszczanych w sieci :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Oj, Marcin, Marcin... fajna ta Twoja strona, ale już ją podpierd0liłem u G.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Chyba już wiem, jak wygrać MISTRZOSTWA POLSKI W POZYCJONOWANIU STRON 2013 :)

Dziękujemy, również w imieniu użytkowników z całego świata, za czas poświęcony na ulepszanie naszych usług. Pomagając nam wykrywać naruszenia naszych wytycznych dotyczących jakości, oszczędzasz czas, wysiłek i energię milionów ludzi.

Serce mi się kraje na myśl o tych ciężko pracujących botach Google, o wiecznie zapracowanym algorytmie oraz o tych, którzy za swoją pracę w SQT biorą ciężkie pieniądze.

a teraz kolega wątkodawca "szczeli focha" i pójdzie w świat głosić jakie to PiO pełne nienawiści :D

Ja Was wszystkich podp...! :zeby: :zeby: :zeby:

Nie zdążysz, bo już Cię podpierd0liłem!

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności