Skocz do zawartości

Podpie***nie do google o SWL

niewolnikG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a teraz kolega wątkodawca "szczeli focha" i pójdzie w świat głosić jakie to PiO pełne nienawiści :D

żyłki wam popękają... macie temat zastępczy, więc jazda z postami, PiO będzie bardziej wartościowe jak to z każdym dniem o pingwinach i innych gadach

A nie mówiłem ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kochany jest ten dzieciak, dajcie jemu szanse, może się nawróci...

raczej nie -> jak ktoś pisze o sobie z trzema wykrzyknikami, że wszystkie szkoły skończył bez powtarzania klasy to raczej ma niską samoocenę :)

Kuźwa a ja byłem "spadochroniarzem" z matmy :D i co roku poprawki :D i wyjeb*** mnie z 3ch uczelni :D (bez wykrzykników) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może podstawówka była tak ciężka że zdawanie bez powtarzania uznał za sukces.

Kiedyś już chyba na PiO coś o nim było, ale nie kojarzy mi się pozytywnie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Obserwujecie jakieś zmany w wynikach po zawirowaniach z kwietnia?

Chodzi mi o to czy robi ktoś jakieś testy?

Ja posiadam 6 stron o podobnej tematyce.

Każda przed zawirowaniami była wysoko.

Teraz ułożyły się jedna lepiej inna gorzej jeszcze inna spadła poniżej top 10.

W każdym razie skupiłem się na stronie która po zmianach miała pozycje na 3 frazy: 9, 7, 14

Mija prawie miesiąc, pozycjonuje spokojnie seokatalogami i webmini a pozycje ani drgną.

Pozostałe zostawiłem w spokoju i też stoją jak stały na tych samych pozycjach.

Wogóle całe top 10 jak by zamroziło - nic się nie zmienia.

Czy seokatalogi straciły moc? Wcześniej widać było efekty.

chłopczykowi nie powiodło się w życiu dlatego znalazł taki sposób na pozycjonowanie

edyta

co do jego stronki to bardziej skłoniłbym się do tej https://mmorpg24.net/

Jedno jest pewne nie wiadomo jakby mocno i intensywnie każdy rycerz pucował swoją białą zbroję to w pewnym momencie i tak przebije rdza albo szarość złamana czernią ... Patologicznie nie cierpię hipokryzji .....

Trzeba się po prostu przygotować na taką okoliczność, że albo ktoś będzie nas próbował depozycjonować, albo kraść teksty, albo zgłaszać w przeróżnych formularzach - ot, ryzyko pracy w SEO. Myślę, że jakkolwiek byśmy tego nie piętnowali to zjawisko i tak nie zniknie.

zgredzie mam prośbę... wyjaśnij kim jesteś

Hansem Klossem polskiego BLACKSEO :D

za******e :)

edit: poza tym wystarczy poszperać :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności