Skocz do zawartości

Open Graph - czy warto to mieć na blogu ?

DarioAngelo

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w trakcie optymalizacji hostowanego bloga Wordpress. Jedną z kwestii jest ustawienie integracji FB z Wordpressem poprzez oficjalną wtyczkę FB. Korzystałem dotąd z prostego rozwiązania z WP.com dzięki któremu ustawiałem publikacje na FB, ale teraz ustawiając tę integrację natknąłem się się Open Graph i...

Co to i czy to jest potrzebne? Dziwnie jest to ustawiać, bo trzeba wpisywać specyficzne URL. Na dodatek nie mogę zweryfikować połączeni FB>WP przy czym niektóre moje komentarze integracyjne na obcej stronie bez problemu 'lądowały' na mojej ścianie, co pewnie świadczy o ustawieniach TAMTEJ osoby....

Jeśli ktoś mógłby przystępnie wyjaśnić jak podejść do sprawy, byłbym wdzięczny.

Dodam, że chcę integracji zarówno konta głównego FB jak i mojej FB strony bloga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności