Skocz do zawartości

Likeplus nowy sposób promocji strony?

yeocki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Chciałbym was zachęcić do skorzystania z serwisu Likeplus, dzięki tej stronie w łatwy sposób możecie zdobyć lajki na fb lub plusy na google.

Jest to moim zdaniem bardzo ciekawa forma reklamy, coraz większy ruch na stronach generowany jest właśnie przez takie fanpage, a pozycja w google wzrasta od tych plusów, sam dopiero testuje stronę i już na pierwszy rzut oka widać profesjonalizm z jakim została wykonana.

Punkty można zdobywać, lajkując bądź plusując inne strony istnieje również oferta kupna punktów.

Osobiście uważam to za ciekawą formę promocji witryny i sam z niej korzystam
Jeżeli by ktoś zechciał przetestować stronę, proszę o rejestrację z tego reflinka. Tobie nie zaszkodzi, a mi naprawdę pomoże:
Likeplus

Czy nie łatwiej po prostu napisać, że oferujesz takie a takie usługi zamiast próbować z ludzi robić idiotów imitując neutralny i obiektywny wpis polecający "nie twoje" usługi?

Sory za OT, ale moim zdaniem o wiele lepiej i rzetelniej wygląda konkretna reklama, konkretnej osoby, konkretnego produktu a nie takie pitu pitu ;)

Pozdr.

Dość, że człowiek się stara. Tyle napisałem o tej stronie. Chce wygrać nagrodę, a wy oskarżacie mnie że jestem adminem i robię marną reklamę, tej sieci.

Chyba się poddaje. Już na kilku forach umieściłem reflinka, ale nikt się nie zarejestrował. Dzięki za życzliwość.

Proszę tylko o rejestracje na tej stronie z reflinka. Czy ja tak wiele wymagam?

Snucie teorii spiskowych, nie wiem czy cokolwiek wniesie do tematu.

Reflink

Konkurs skierowany jest do osób zarejestrowanych w serwisie Likeplus.eu.

Spraw, by Twój link partnerski był dobrze widoczny dla Internautów. Możesz wrzucić go na swoją stronę WWW, fanpage na Facebooku, zamieścić w tekście mailingu lub w postach/komentarzach na forach internetowych. Możesz promować go poprzez bannery i wśród własnych znajomych. Dozwolone są wszystkie formy promocji, zgodne z prawem i netykietą. Uruchom wyobraźnię – każdy pomysł jest dobry!

Nowy Użytkownik serwisu, który zarejestruje się poprzez Twój link partnerski w czasie trwania konkursu, zwiększa Twoje szanse na wygraną.

Zasada jest prosta: wygrywa ten, kto pozyska najwięcej nowych (aktywych) Użytkowników dla

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Witam, odkopuje temat gdyż po wpisaniu likeplus opinie pojawia się na pierwszym miejscu i osoby zainteresowane tym systemem na pewno tutaj zaglądają.

Chciałbym ostrzedz przed tą firmą - chciałem w szybki sposób zwiększyć liczbę fanów na fb, kupiłem punkty. Oczywiście oczekiwałem podbicia licznika fanów raczej nie spodziewając się że będą to prawdziwi fani. Chodzi tylko o efekt - więcej fanów wzbudza większe zaufanie odwiedzających i większa chęć na kliknięcie lubie to przez prawdziwych użytkowników. Efekt działania jest taki: W pierwszy dzień fanów było 12, w drugi 5, a w kolejnych po 2-3 dziennie. Takie mizerne efekty przynosi system likeplus.eu(pl). Moja rada - jeśli zamierzacie przeznaczyć chociaż grosz na pozyskanie fanów z likeplus zastanówcie się 50 razy zanim to zrobicie, bo efekty są żadne, a lepszy efekt przyniesie jakakolwiek płatna kampania na FB.

Co do samych fanów - chyba 99% to lipa - jedno zdjęcie i milion kliknięć w lubie to. Przeważnie lipne konta są ze sobą powiązane(znajomi), więc klikają osoby z jednej grupy - często imie nazwisko to jakiś idiotyczny tekst, więc taki fan nie musi wpływać na polepszenie wizerunku.

Niestety przekonałem się o tym na własnej skórze. Zrezygnowałem właśnie z tego systemu, ponieważ zaczął mi dodatkowo spadać zasięg postów - nie chcę mieć fanpaga z pustymi duszami i zerowym odzewem na posty. Poobserwowałem niektóre fanpage - mają po 70 tys fanów i po 3 polubienia pod postem :/ Do tej pory po opublikowaniu posta zasięg wynosił od 150 do 500 przy 4,5 tys. fanów, a dzisiaj dwa posty opublikowane i jeden 30, a drugi 50! Żal jedynie 150 PLN, które mogłem wydać na pozyskanie normalnych fanów. :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Ten system chyba powoli upada.

1. Dużo błędów w działaniu systemu.

2. Właściciele chcą się go pozbyć, wystawili sprzedaż na Allegro.

3. Ogromna "inflacja" w systemie, jeszcze rok temu można było zdobywać polubienie za 6 punktów,

dziś ustawiam 20 punktów za polubienie i mam zero w ciągu dnia.

A czasami widzę, że ktoś ustawia nawet 70 punktów za polubienie jak mu zależy.

4. Z tego wynika, że właściciele widzą już powolną agonię systemu i chcą wycisnąć ile tylko się da.

To dlatego taki wzrost ceny za polubienie.

5. Większość kont to fałszywki i do tego zakładane prymitywnie,

zero dbałości o system ze strony administratorów.

Moim zdaniem faktycznie nie warto, mam tam jeszcze prawie 4K punktów,

czasami coś tam kliknę żeby zdobyć więcej ale już raczej nie kupię punktów bo to zwyczajnie nieopłacalne.

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności