Skocz do zawartości

W narzędziach znikneły lini

Rekomendowane odpowiedzi

Ładna dewaluacja O_o

Disavow 'nauczył' ich algorytm i teraz sami wypełniają listy. :)

najlepiej sprawdzać na ahrefs.com

Tak, tak.... - google też tam sprawdza :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nie rozumiem tego biadolenia szczerze mówiąc ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bo Tobie nie opada, znaczy nie spada :x

To nie chodzi o spada czy nie spada , bardziej chodzi o przejmowanie się tym shitem :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a ja wam powiem tak. najbardziej podoba mi sie stwierdzenie, że to błąd Gogole. jestem na 99% pewien, że to nie błąd tylko Google wprowadziło nowy algorytm i jednego dopadło to wcześniej drugiego później a trzeciego może nie dopadnie bo wycofają go za wczas albo i nie :)

osobiście straciłem kilkadziesiąt tysięcy linków ale jak narzazie wpływu na pozycje stron nie odnotowałem a jeżeli już to na plus

straciłem wszystkie linki do stron za wyjątkiem jednej strony, która była linkowana z zaplecza o wysokiej jakości dedykowanego do tej konkretnej strony (bynajmniej zaplecze nie było kupione na allegro za 150 zł:) ) a może jeszcze algorytm mnie nie dopadł z ta stroną.

jak narazie trzeba porostu robić swoje i sie nie przejmować

Google my bitch -----------------------------------> google.gg

Baterie słoneczne - ViTiS-iT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności