Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

@Maxiu całkiem przyjemny Lager ;) Smak dobrze wyważony - nie wodnisty, alkoholu ma w sam raz - bez posmaku spirytusu, lekki gaz, pianka gęsta :) ogólnie piwko w sam raz na wieczór lub do grila :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 25.07.2014 o 21:01, MaxPan napisał(a):

a jak Lwowskie?

Swego czasu piłem gdzieś w okolicach Gliwic z jakiegoś marketu koło 3-4 zł (porter koło 4,50 kosztował :P., dobre i nie powiem złego słowa

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Właśnie mi też smakuje , chciałem upewnić się czy nie mam całkowicie zboczonego smaku :D

kiedyś bylem na Lwowskiej piwowarni i pracownik przyniósł nam 20 l w kanistrze prosto z kadzi. Jak dla mnie to najlepsze piwo jakie kiedy kol wiek piłem.

@Herk, Witnica niestety ostatnio jakoś spadła z jakością imho.. a szkoda, bo klasyfikowałem ich wysoko - wręcz uwielbiałem ich śliwkowe, po które jeździłem do Karpacza.. niestety po wejściu w konszachty z tesco odniosłem wrażenie, że pędzą piwo na czas a nie na smak..

@Max nie masz ;) dobry lager nie jest zły :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Magiku ja biorę u nich bezpośrednio niemal z produkcji, więc co dalej to nie ocenię na regionalnych imprezach bywam a piwa mało pijam w zakresie częstotliwości dlaczego?

Minimum 20 browarów (to nie ogłoszenie matrymonialne) ja..prawie 2 metry i ponad 100 kilo więc wlać w siebie muszę a nie zawsze mam ochotę i czas, chyba raczej toleruje...

1162.jpg

Który sam pędze, ja alkoholu nie kupuje bo mnie nie stać :P a w sklepowym to dopalacze dodają :P

W dniu 25.07.2014 o 21:16, Herkules napisał(a):

Ja polecę Browar Witnica

Piwo z plastiku, fuj.

W dniu 25.07.2014 o 21:23, mcmagik napisał(a):

Witnica niestety ostatnio jakoś spadła z jakością imho
  W dniu 25.07.2014 o 21:23, mcmagik napisał(a):

niestety po wejściu w konszachty z tesco odniosłem wrażenie, że pędzą piwo na czas a nie na smak..

Jeśli muszą uzupełniać każde Tesco to niestety tak jest, spada jakość.

W dniu 27.07.2014 o 18:08, myfinancecompl napisał(a):

Namysłowskie

Jestem lokalnym patriotą ale szczerze mówię, że to sikacz :P

W dniu 2.08.2014 o 14:49, bori79 napisał(a):

Fortuna Mirabelka

trochę babskie, ale rzeczywiście inne ;)

W dniu 2.08.2014 o 15:27, goral20 napisał(a):

tylko piwa niepasteryzowane

dlaczemu??

A ogólnie to zdecydowanie japońskie np. Asahi albo Sapporo

Bez obrazy ale to jak porównać kotlet z krowy czy ze świni do tego z psa ;)

Ps piłem wódkę wietnamską

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności