Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Raciborskie ma "miszcza" - ten posmak miedzianej kadzi.. :) a odpowiadając na Twoje pytanie @Nikoś, to piwa importuję z dobrze zaopatrzonych sklepów w mojej wsi ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Testuję właśnie Ciechan Lagerowe świetne piwko.

A polecam także Cydr Miłosławski do kupienia w Żabce, tylko problem w tym, że Polacy tak się rzucili, że prawnie nigdzie nie ma :) Swoją drogą, jesteśmy potęgą jabłkową a tak mało cydru u nas :D

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Właśnie ktoś wspomniał o Żabce, choć nie piję to byłem zaskoczony wyborem regionalnych browarów, bardzo duży

Jeśli chodzi o Cydr to macie jeszcze lubelski i mirosławski (ten pierwszy to w każdym markecie wyciągnięcie ;) Choć bardziej chyba wchodzi mi podobne w smaku Frizzante, które mógłbym pić całymi litrami ;)

Ostatnie piwo wypiłem w maju i nawet pamiętam jakie (to było w Kalsku na prezentacji regionalnych produktów)

lubuskie-ipa.jpg

Niestety nie mam porównania co do piwa chociażby z innych browarów lokalnych ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@bori pasteryzowane czy niepasteryzowane? bo to dwa odmienne piwa ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Chłopaki na wiosce pod sklepem mówią, że nie ma to jak czarna Perła w butelce. Ich rozmarzone oczy potwierdzały, że to głębokie przemyślenia...

Ciekaw jestem ile spośród znawców piwa rozróżni je po smaku jeśli nie mają butelki przed nosem ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zawodowego Kipera czy też Birofila raczej na forum nie mamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności