Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

odkąd pamiętam zawsze piję ciemne piwa. oczywiście nie gardzę innymi dobrymi. ;)

Jest taki profil na FB: Nie pije badziewnego piwa. :)https://www.facebook.com/badziewianiepije

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Polecam Opata ale pieprzowego. Na prawdę czuć aromat przyprawy.

Ostrzegam jednak lojalnie, że po tym moja kobieta nie chciała mnie całować.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

[...] piwo o korzennym aromacie [...]

z naciskiem na słowo "aromacie" - pewnie identycznym z naturalnym.. :/

Dziś do testów zapodaję Krušovice Černe :) Ocena za jakąś godzinkę :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ocena za jakąś godzinkę

produkujesz je? :D

Tak zbaczając z tematu piwa. Znacie piwo, które smakuje jak piwo ale jest bezalkoholowe? Nieraz też takie by się przydało.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@up piję ;) ale ocena jest zawsze po wypiciu - nie w trakcie, nie przed ;) oceniam ~20-30 min po opróżnieniu kufelka ;) dopiero wtedy możesz określić, czy Cię np. zgaga nie dopadła, czy nie masz wzdęć z powodu przegazowania piwa itp.

co do "bezalkoholowych" to IMHO najbliższym w smaku piwa produktem piwopochodnym o niskiej zawartości alkoholu jest Staropramen Nealko :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Piłem chyba najdziwniejsze piwo jakie można dostać w multi-tapie. Nazywało się 12 paluchów i było w stylu "Original craft blend-?"

Co to w praktyce znaczyło? Barman napełnił pokala każdym z 12 kranów po kolei.

Piwo dosłownie zmieniało smak co 5 minut.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

@up generalnie Raciborskie wymiata ;)

@Jazz SEO jak masz na myśli te z "gotowych zestawów" pędzone w plastiku to wybacz, ale to cienizna jest.. dobre piwo robi się w otwartej fermentacji, w kadzi z nierdzewki otulonej w miedzi, lub samej miedzi, nie w plastiku rodem z opakowania do farby..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności