Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

Brackie imperial IPA :)

Producent zbiorników ze stali nierdzewnej. Indywidualne podejście,doświadczenie, wysoka jakość obsługi i produkowanych zbiorników. Skontaktuj się z nami!

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Primátor Double 24%

Nadzwyczaj mocny porter typu doppelbock. Jak przystało na doppelbock smak bogaty i słodowy ;) w tym przypadku ponadto wyczuwalny jest lekko karmelowy smak, na końcu z lekko wyczuwalną goryczką :)

Zdecydowanie nie jest to piwo na lato a na zimowe, chłodne wieczory - szybko rozgrzewa i z deka daje w czerep ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tyskie ponad wszystkie...

Jak dla mnie "koncerniaki" obecnie to takie napoje piwopodobne a ich smak jest po prostu fatalny. Zdarzają się wyjątki np. niemiecki Krombacher.

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Hehe... Mam od dawna takie pewne marzenie, żeby kiedyś (do spółki z równie zakręconym na tym punkcie kolegą) otworzyć mały lokalny browar... Wtedy z pewnością będę polecał nasze piwo, a do tego czasu profilaktycznie się wstrzymam. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Trotyl, ostatni akapit mi się najbardziej podoba. Od dłuższego czasu masowe koncernówki piję jak nie ma nic innego. Z koncernów staram się wybierać nietypowe piwa, bo są robione na mniejszą skalę, często są projektami i nie są skażone masowością i usprawnianiem ceny.

Chętnie płacę więcej za dobre piwko, wspieram małe browary, no i strasznie lubię czeskie piwa.

Szkoda tylko, że w ostatniej kolumnie zabrakło najlepszych polskich browarów np AleBrowar, Pinta, Gościszewo, Raduga..

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności