Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  milkus napisał(a):

bo piwa w puszkach smakują gorzej

czyli to z kega to już total szajs? a to prosto z miedzianej kadzi też szyt? wszak z metalowego opakowania..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 1 miesiąc temu...

nie polecam - PRAŻUBR :/ Szajs jakich mało.. 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 4 tygodnie później...

PRL niefiltrowane właśnie piję. Myślę że warto spróbować ale nie każdemu podpisuje.

E: najlepsza jest butelka ☺

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@up ale my tutaj o piwie rozmawiamy :D

tak, tak - mleka nie pije.

Cytat

@up ale my tutaj o piwie rozmawiamy :D

Rozumiem, że twój fach kiperski jest najlepszy :D

Smak i węch ponad wszystko...

Znam takich co dla nich najlepszą kawą jest jak je zwierzak wydali więc wiesz ....

Cena nie robi dobrego ...

mcmagik napisał(a):

ale my tutaj o piwie rozmawiamy

Podobno o gustach się nie dyskutuje.  ;)

Mnie też podchodzi prażubr.

A jeśli już jesteśmy w wątku birolifskim to ostatnio wpadło w moje gardło piwo Krzyżackie browar Gościszewo. Piwo polecam. 

Aby dolać oliwy do ognia dodam, że próbowałem jakieś piwo z biedronki w plastikowej butelce.  Nazwy nie pomnę i dobrze bo piwa nie polecam.  Ot,  ułańska fantazja.  ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 2 tygodnie później...
  killerbees1982 napisał(a):

CISK

dla mnie za cienkie - takie rozwodnione bym powiedział ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności