Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wrężel, Stout Owsiany - poezja :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up, dzięki za nazwę, ale przydałby się jeszcze namiar na źródło tj. sklep ?

e: Na Sybir zesłali, wracałem na piechotę, sorry biegłem. Daleko było ?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Nikonem, sklepy z kraftowym piwem ;) 

P.S. Ty na jakimś zesłaniu byłeś? :D

A dziś na tapetę idzie Wrężel, Aframon Saison ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jeżeli by ktoś szukał, tak jak Nikonem, sklepów z takimi piwami to mogę podać 2 miejscówki, jedną w Łodzi, drugą w Warszawie. W Łodzi na radogoszczu wschodzie, konkretnie na placu słonecznym jest sklep bromaniak. W Warszawie na ulicy Rudnickiego jest sklep ingmar. Co tydzień nowe piwa. Często jest tak, że jak się nie kupi w jednym tygodniu to nie ma już szansy na spróbowanie w kolejnych.

@Lesiu, fakt, wystarczy poszperać w necie za lokalnym dostawcą i sprawdzić w realu. Namierzyłem Drink Halę na Rydygiera we Wrocławiu. Jak będę to sprawdzę. Wybór teoretycznie spory i będę się musiał wesprzeć tutejszymi wytycznymi speców, bo przecież z każdego po butelce nie wezmę ;)

Ostatnio Warszawka mi nie po drodze, ale jak to się zmieni to z namiaru skorzystam, dzięki!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Już za około miesiąc w Warszawie odbędzie się kolejny Festiwal Piwa. Można zaopatrzyć się w ciekawe produkcje a nawet skosztować na miejscu. :)

https://warszawskifestiwalpiwa.pl/pl/

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

bo przecież z każdego po butelce nie wezmę

jak nie wezmę? :) właśnie o to chodzi :D ja na piwne zakupy jeżdżę dostawczakiem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności