Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W góglu są do wyłuskania całe blogi o degustacji piwa, opisane daleko dokładniej niż tutaj "XXX jest dobre".

Natomiast moim osobistym odkryciem zeszłego roku jest "Żytnie", natomiast życzą sobie ~5 zł, więc po ostatnich update'ach niektórzy się dwa razy zastanowią przed próbą ;)

Szukaj mnie tutaj: Asante

jeszcze w Plusie jak ktoś pamięta takie markety, sprzedawali Van.. też po 1,50 i kopa miał ;)

Van Gerst ? ;) Były jeszcze Taubery w butelkach bezzwrotnych - stare czasy.

za starych dobrych czasów to się jabole sączyło, o browara w prl-u ciężko było ;)

faxe także niezłe

Czarne litrowe - o tak ;)

zgadzam się

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Jest dużo fajnych regionalnych wyrobów z którymi warto poeksperymentować - ja lubię magnusa czekoladowego i miodowego jagiełło. Ze zwykłych browarów lubię Tyskie, choć wiele osób twierdzi z jakiegoś powodu, że to nie piwo. W lecie czasami kupuję wynalazki takie jak Warka Radler, Lech Shandy, Sommersby czy Redds jabłkowy. Co prawda nie są to piwa, ale jako napoje chłodzące sprawdzają się wyśmienicie. Dodatkowy plus jest taki, że nie trzeba długo czekać żeby wsiąść za kółko po wypiciu kilku butelek.

ogolnie wszystkie piwa z Perły sa dobre!

moja wątroba mówi, że perła chmielowa jest niestety nieudana, nie może konkurować z innymi, chmielowymi z krwi i kości piwami, choćby lechem. natomiast perła export jest przepysznym, lekkim, dobrym piwem na każdą okazję ;)

perły winter nie piłem, sprawdzę, dzięki !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności