Skocz do zawartości

Jakie piwo polecacie ?

Keraj

Rekomendowane odpowiedzi

@T-K ciekawa propozycja ;) P.S. szparowanie zdjęcia pierwsza klasa :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up po ilu piwach to precyzyjne szparowanie? :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 tygodnie później...

@Jacek - zamienił stryjek siekierkę na kijek :P

Dziś do testów poszedł Gniewosz Na Miodzie Akacjowym z browaru GOSTYNIEC.

Gniewosz-na-Miodzie-Akacjowym1.jpg

Do tego browaru mam w zasadzie 100% zaufanie ale warto podkreślić, że tym razem także się nie zawiodłem - jedno z niewielu piw, w których czuć prawdziwy miód a nie produkt chińskiego pochodzenia..

Schłodzony do 8oC zayebeesty ;)

Co Ty kurierem ścigałeś- gdzie Twoje miejsce zamieszkania a gdzie Chodzież ;)

P.S. Zostało jeszcze parę butelek?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja lubie poza piwami typowo spozywanymi w Polsce rowniez piwka, ktore pija glownie w Anglii czyli Ale. I najbardziej smakuje mi bitter, ktorego tam jest pod dostatkiem, a u nas jest w zasadzie niedostepne. Mozna u nas kupic piwa typu IPA itp. ale to nie jest to, duzo mniej mi smakuja.

Mam okazje kilka razy do roku sobie przywiezc kilka puszek, ale to nie zaspokaja moich potrzeb:). Moze wiecie czy jest gdzies w poludniowych dzielnicach i powiatach Warszawy(Piaseczno, etc) jakis sklep gdzie importuja piwka z zagranicy.

A polecic moge z tej kategorii z czystym sumieniem Hobgoblina, London Pride, Bishops Ale, John Smiths, Directors. Jesli uda sie je gdzies wam kupic to polecam na sprobowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności