Skocz do zawartości

Filtr od google. Czy przekierowanie 301 coś da ?

worldwar

Rekomendowane odpowiedzi

W przypadku braku zmian na stronie docelowej filtr jest przenoszony a jeżeli wprowadzi sie zmiany (znaczące podkreślam) to na jaką cholerę 301 ? Nawet ręczny zdejmują po zmianach i ponownym zgłoszeniu

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jest to dla mnie wielki problem, bo zainteresowanie moimi usługami nagle drastycznie spadło, a co za tym idzie przychody i pieniądze na życie moich pracowników i mnie.

https://adwords.google.com/

Pozycjonowanie w Yandex - piszę o pozycjonowaniu w krajach wschodnich

Beerbant być może po to 301 na inna domenę by przekazała jakąś moc no nową ( w wypadku gdy nie była pozycjonowana własnym zapleczem gdzie mogli byśmy szybko podmienić linki ) lub jeśli mu zależy na starych klientach którzy znali tamten adres strony.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

301 przeniesie Ci fitr prawie na pewno.

:D stary, gdyby tak było to bym tylko siedział, kupował zafiltrowane domeny i dawał 301 na konkurencję. 

Stary - kiedy to działa :D tylko Google nei zawsze o tym wie :P zafiltruj onet i zdobądź szczyty :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności