Skocz do zawartości

Tłusty Czwartek- free lista WP

Rekomendowane odpowiedzi

którego notabene ceny nie znalazłem :)

Ojj, bardzo słabo szukałeś.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czy ktoś miał okazję 'przelecieć' tę listę jakimś automamtem?

Tak, przeleciało ją na pewno 15 półgłówków.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jestem pewny, że więcej ;)

ale półgłówków tylko 15tu, bo tylu mi założyło konta ;)

Witajcie

z okazji tłustego czwartku mam dla "pączka" w postaci listy kilku k WP, niech wam dodawarki spuchną :)

https://przeklej.net/...ails/55962.html

Ciekawa lista. Dzięki wielkie.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Witajcie

z okazji tłustego czwartku mam dla "pączka" w postaci listy kilku k WP, niech wam dodawarki spuchną :)

https://przeklej.net/...ails/55962.html

Ciekawa lista. Dzięki wielkie.

Nie ma problemu :) polecam się na przyszłość

@WebReklama mam u siebie Kaspersky Internet security i nie zgłaszał żadnych zastrzeżeń dzień przed wklejeniem listy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności