Skocz do zawartości

Sklep z obrazami na płótnie do oceny

obrazowo

Rekomendowane odpowiedzi

Szablon robi bardzo dobre pierwsze wrażenie, logo już nie tak bardzo. Fajne jest ten widok 3D w przeglądarkach z flaszem, a bez flasza normalnie obrazek, widać że staranie zrobiona robota :)

Strona starannie przygotowana. Konfiguracja wszystkiego na pewno zajęła dużo czasu. Na pierwszy rzut oka nie podobają mi się jedynie znaczek google + i facebooka przy logo. Lepiej przenieść je w inne miejsce.

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Mój operowy licznik pokazuje 149 elementów strony. Przebiłeś tym nawet FB. Przy moim powolnym łączu musiałem sporo poczekać, ale było warto. Rzuciłem też okiem na wersję tekstową i nawet tam uwagi musiałbym tworzyć na siłę.

Nie zrobiłbym lepszego logo, ale Ty powinieneś się o nie postarać, bo w tym biznesie chyba obraz będzie Twoją wizytówką. Poza tym uwag negatywnych brak.

Nie sprzedajemy obrazopodobnych produktów sprowadzanych z Chin.

W tym kontekście myślę o obrazach na płótnie które są podróbkami prawdziwych obrazów olejnych a te są głównie sprowadzane z Malezji, nie z Chin. Prawdopodobnie jakością na głowę biją Wasze "dzieła". Obrazy z Malezji malowane są farbami olejnymi w ten sposób, że utworzona zostaje taśma jak na linii w fabryce.

Każdy z pracowników koloruje detal który jest już naszkicowany prawdopodobnie maszynowo na gotowym płótnie.. Malują tego dużo a "obrazy" są do siebie bardzo podobne. W sezonie są sprzedawane nad naszym morzem.

4 zajawki artykułów u góry strony nie są "klikalne".

Brzydkie tło podpisów na zdjęciach obok topu, powinny być "klikalne" całe obrazki a nie tylko napis.

Zdjęcie w Topie powinno się łagodniej zmieniać. Tak migać to może przy sprzedaży plastików a nie "obrazów na płótnie".

Lay w ogóle nie kojarzy się ze sztuką a taką w zamyśle mają być obrazy.

Nasze obrazy charakteryzują się przede wszystkim dużą praktycznością, co przekłada się na funkcjonalność ich zastosowania...

Ten tekst pasuje do odbitek z IKEA.

Nasze dzieła cechują niezmiernie mocno nasycone kolory

Tutaj za komentarz niech wystarczy uśmiech politowania :hahaha: A, masz też napisane:

...Polska produkcja...

Z tym się zgodzę, to kiczowata produkcja a nie dzieło.

Nie wiem jak inni ale ja umykam ze strony gdzie co rusz czytam "najlepszy" w odniesieniu do produktów oferowanych na stronie.

Przy tak rozbudowanej stronie przydałby się podpis do linku "strona główna/home".

Jeśli chodzi o optymalizację to w description i keyword jest tyle tekstu, że można z tego napisać książkę. Np. pod tytułem: "Jak nie należy optymalizować strony www".

Fragment:

Nie sprzedajemy obrazopodobnych produktów sprowadzanych z Chin. Wysoka jakość wykonania. Sklep NajlepszeObrazy.pl oferuje najwyższej jakości obrazy na płótnie. Przykładamy wagę do każdego detalu wykonania. Wszystkie obrazy są nawlekane na ramę o grubości 20mm z prawdziwego drewna

Strona która ma prezentować obrazy powinna przypominać stronę której twórcy mają odrobinę gustu. Na tej stronie tego nie ma.

Zmień branże i sprzedawaj plastikowe wiaderka, lay pasuje, zostanie tylko dużo pracy przy optymalizacji.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Ja się zastanawiam, w jaki sposób można połączyć te dwie rzeczy - "ręczne wykonanie" i "nadruk na płótnie" - wygląda to jak nanoszenie farbki techniką tatuażową :)

A potem wszedłem na podstronę: https://www.najlepsze...druk-na-plotnie i to dopiero zabolało... Z doświadczenia podpowiem, że szkodzicie sobie takimi opisami i one Wam sabotują część sprzedaży.

Wskazówka - powtórzenia, błędy stylistyczne, mnóstwo bezwartościowych frazesów i przymiotników, minimum konkretnej treści, zero budowy zaufania dla Waszego sklepu i zero zachęcenia do skorzystania z Waszych usług.

Proponowałbym zapłacenie freelancerowi za napisanie porządnych tekstów od zera - to pomoże w odbiorze strony i w sprzedaży również. W razie potrzeby, polecam się, link do portfolio w stopce.

Ahh - chodzi Ci o porządne teksty na strony www? Pewnie, zapraszam. Wybierasz te bardziej informacyjne czy z soczystą dawką perswazji?

Ta strona to przewałka od początku do końca. Bo przecież kosztowała kogoś kupę czasu, no nie? Dla mnie to dziwne ale co tam kto lubi...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności