Skocz do zawartości

Aleja artykułów > Moderowany Precel

mazzaq

Rekomendowane odpowiedzi

aleja.png

Przedstawiam Wam wielotematyczny i darmowy magazyn internetowy Aleja Artykułów.

Jest to moderowany blog/precel, który z miłą chęcią przyjmie nowe artykuły.

Kiedyś pod tym adresem stał już precel, ale został zaniedbany. Linki zostały, domena przejęta, więc warto ją wykorzystać w pożyteczny sposób.

Z początku chciałem umożliwić rejestrację i własnoręczne dodawanie artykułów, ale zmieniłem zdanie i dodawanie będzie nieco inaczej przebiegać.

Aby dodać treść na stronę trzeba wysłać artykuł, w którego skład wchodzą:

• tytuł
  • wstęp
  • rozwinięcie tematu
  • link do strony docelowej oraz frazę, która ma być podlinkowana
  • tagi
  • kategorie
  • adres url do obrazka (obowiązkowo)

Publikacje należy wysyłać na adres b25a259761ba6e6aa4775a59b57c6901.png.

Warunki, aby artykuł się pojawił w serwisie:

• minimum 1500 znaków
  • 3-5 tagów
  • 1 kategoria
  • pierwszy link po 500 znakach
  • unikalność i składnia (niech to będzie przemyślane, a nie z mieszarki..)

Na stronie obecnie są tylko dwie kategorie, ale wraz z większą ilością artykułów pojawiać się będą nowe. Jeśli więc nie ma Twojej kategorii na stronie to dopisz w e-mailu, że chcesz nową kategorię - nie ma problemu.

Taka forma precla jest bezsensowna.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Z tego co widziałem to blog freestypera tak się trzymał i było okej.

Jakieś propozycje? Włączenie rejestracji?

Tylko ile on musiał dziennie poświęcać czasu na moderację jak dostawał kilkanaście wpisów. Rejestracja to dobre rozwiązanie, nie wiem czemu Ci się nie podoba? Większość precli tak funkcjonuje i jest OK ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Temat żyje, autor też.

Póki co, jeszcze trzeba przez e-mail, ale wkrótce (obiecuję) zmienię to na normalną wtyczkę Wypiekaczową i będzie można dodawać w panelu.

• 1 miesiąc temu...

W precelku włączyłem rejestrację i teraz wystarczy się zarejestrować i dodać przez panel - nie ma potrzeby wysyłki przez e-mail.

Link do rejestracji

https://www.alejaartykulow.pl/wp-login.php?action=register

Kod zaproszenia to ALEJA.

Warunki dodania wpisu nie zmieniły się i są w pierwszym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności