Skocz do zawartości

SEOLEK - nowe narzędzie wspomagające pozycjonowanie

lukasz138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie jest to oczywiście wymogiem, ale jak ktoś chce konkurować to chyba faktycznie powinien nabyć soft konkurencji i dokładnie analizować - wtedy jak na dłoni pokażą się różnice, bo póki co to faktycznie chyba ich nie widzisz ;)

niemniej jak to już było wiele razy pisane - zdrowa konkurencja służy każdej ze stron.

Ok. Po fali krytyki jestem zmuszony obniżyć ceny specjalnie dla użytkowników forum. Proponuję do 15 lutego cenę:

100 zł (netto) za program jednorazowo + dla zainteresowanych nowymi funkcjonalnościami 50 zł/rok (netto).

Więcej nie jestem w stanie obniżyć. Jak już powiedziałem, finalna wersja będzie rozsyłana w następnym tygodniu.

Zapraszam na web-news.pl.

w wersji testowej zablokowałeś chyba dodawanie stron, za to działa usuwanie.

te funkcjonalności to masz za darmo we wtyczkach do FF a chcąc hurtowo dla wielu domen - istnieją narzędzia o niebo lepsze. Cena "promocyjna" jest zdecydowanie za wysoka.

Skuteczne seo zaistniejw.net, długo, drogo, solidnie.

Przede wszystkim zacznij od czytania uwag. Kolega w drugim poście napisał, że soft wygląda beznadziejnie. Mam podobne zdanie do niego. Nowego merca z salonu kupuje się przecież w "ładnej karoserii". Dodaj takową do swojego softu, a więcej osób się nim zainteresuje. Nie patrz egoistycznie na to co Ty uważasz. Koledzy w tym temacie, mimo krytyki, wyrazili kilka spostrzeżeń na temat tego softu.

Twoja obniżka ceny też nie ma sensu. Ja Ci sprzedam stary ołówek za 200 zł. Zrozum, mniejszej ceny nie mogę Ci zaproponować. To nie chodzi o to za ile Ty to chcesz sprzedać, tylko za ile ktoś to od Ciebie kupi. W tym wypadku 100 zł to nadal za dużo. Niemniej jednak nic nie stoi na przeszkodzie abyś ten soft podrasował. Jeżeli będzie dostatecznie dobry to znajdą się chętni na jego zakup.

seowyszbanner.gif

:) SEOLEK nie ma ograniczenia na liczbę stron, a z funkcjonalności brakuje chyba tylko monitoringu fraz

Mój też może nie mieć ograniczeń tak jak to Max napisał, a co do funkcjonalności to wejdź na moją stronę i zobacz czego brakuje :D

... też jestem ciekawy co powiesz za pół roku :)

Ja wiem co Ty powiesz za pół roku ... "Po co ja traciłem na to czas "

Moja pierwsza wersja aplikacji na swoje potrzeby lepiej wyglądała a pisałem ją tylko dla siebie do tak zwanej szuflady :)

te funkcjonalności to masz za darmo we wtyczkach do FF a chcąc hurtowo dla wielu domen - istnieją narzędzia o niebo lepsze. Cena "promocyjna" jest zdecydowanie za wysoka.

Możesz coś na pisać więcej o tych narzędziach o niebo lepszych ?

bilbord_opublikuj_mini.png

Powiem Ci że jak chcesz wejść z tym na rynek to zaoferuj jakieś nowe opcje.

Na obecną chwilę i 100 zł to za dużo.

Lepiej byś zrobił, jakbyś dał to 10 osobom na testy za free w zamian za pomoc w wymyślaniu udoskonaleń.

W tej chwili to tak jakbyś wystartował ze sprzedażą skryptu katalogu otwarty.mini podczas gdy na rynku sa WP-Katy, Seokatalgi, Sinooke i inne.

Na tym forum było już wiele obiecanek - powstawały takie projekty, że ho ho.... większość niestety poszła w zapomnienie mimo że zapowiadały się nieźle.

Możesz dać niższą cenę spokojnie, na pewno nie stracisz, jeśli będziesz rozwjał produkt to nowi użytkownicy przyjdą nawet przy sukcesywnie wzrastającej cenie. Pamiętam gdy pierwsza wersja DonLinkage (jeszcze wtedy pod inną nazwą) sprzedawana była po 25 złotych :) W miarę przybywania opcji cena rosła aż do dzisiejszego stanu.

czyli to taki mercedes w wersji bez zawieszenia, silnika, z budą od trabanta? cena promocyjna...

a nie wiesz, że obenie rynek wygląda tak, że żeby coś sprzedać to trzeba się postarać i zaprezentować produkt, a nie naopowiadać i przedstawić wersje demo?

opowiadasz o tych super funkcjonalnościach, a jakie to one będą?

zrób coś porządnego, wtedy zachwalaj, a nie taki czcze gadanie

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Zgodnie z Waszymi podpowiedziami zmieniłem wygląd i dodałem monitoring fraz. Następna zmiana to dodanie harvestera katalogów. Podsumowując:

Funkcjonalność SEOLEK:

- nielimitowana obsługa stron WWW

- podział stron na definiowane projekty

- monitoring pozycji fraz

- sprawdzanie Pagerank, Google Site, Google BL, Bing Site oraz Bing BL, wieku oraz narodowości domeny, IP domeny

- wykresy Pagerank, Google Site, Google BL, Bing Site, Bing BL oraz historia pozycji fraz

- obsługa proxy: PROXY API (proxymarket.pl), własne PROXY oraz PHP PROXY

- bogata konfiguracja oraz eksport danych (z podziałem na pagerank strony bądź Google Site)

Demo dostępne pod adresem: https://www.korkit.pl/seolek-demo

Login: admin

Hasło: admin

Cena: 100 zł (netto) - jednorazowo

Zapraszam.

Zapraszam na web-news.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności