Skocz do zawartości

SEOLEK - nowe narzędzie wspomagające pozycjonowanie

lukasz138

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszukiwarka monitorowanych stron – mamy możliwość wyszukania stron, które będą spełniały określone kryteria. Możemy wyszukać np.:Wtedy ku naszym oczom ukaże się tabelka z zestawieniem parametrów naszych stron. Podane będą również różnice między poprzednią, a obecną wartością danego parametru. - BRAK - F3 - w przeglądarce, w SEOLEK są dane historyczne

Statystyki stron – statystyki z podziałem na kategorie. - BRAK - są statystyki stron

Dodawanie, edytowanie i usuwanie kategorii – w zakładce Dodaj->Kategorie możemy dodać kategorie, do której potem będziemy przypisywali nasze strony, możemy usunąć daną kategorię lub zmienić nazwę kategorii. W liście kategorii jest podana także liczba stron przypisanych do danej kategorii.

W przypadku usunięcia danej kategorii nie usuwamy stron, które zostały do niej przypisane. Dzięki temu jesteśmy wstanie przypisać strony do innych kategorii. - BRAK - w SEOLEK to projekty :)

linki do pliku cron – linki, które trzeba wkleić do harmonogramu cron na serwerze, na którym zainstalowaliśmy skrypt WEBmonitor - BRAK - tego nie rozumiem, ale SEOLEK też korzysta z CRON-a

ustawienia – możemy tu ustawić ilość wyświetlanych stron w zestawieniu, przerwę między kolejnym zapytaniem podczas wykonywania pliku cron.php, ilość zapytań w jednym cyklu cron, czas sprawdzania nieużywanych proxy, odstęp czasowy przed kolejnym użyciem tego samego adresu proxy - BRAK - ustawienia jak najbardziej są dostępne w SEOLEK

Hurtowa edycja parametrów – edycja parametrów więcej jak jednej strony :)- BRAK - jest w SEOLEK

• Szybkie filtrowanie stron zbanowanych, zaindeksowanych oraz niezaindeksowanych + eksport stron z ustalonego filtrowania. - jest w SEOLEK
  • Ręczne zlecanie strony do ponownego rozpatrzenia parametrów. - jest w SEOLEK

Nie zapominajcie, że dodałem monitorowanie pozycji fraz.

fajnie, ale monitoring pozycji nie taka latwa sprawa - googiel dokonuje zmian wiec i ty musisz reagowac w ciagu tego samego dnia wypuszczajac latke

jasna sprawa :) nie pozostawię klientów samych sobie :)

Zapraszam na web-news.pl.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ehhh a ty dalej swoje...

skup się na dopracowaniu narzędzia, zarówno od strony kodu jak i wyglądu, rozbuduj jego funkcjonalność, wprowadź opcje których nie zapewnia projekt konkurencyjny, wtedy pisz na pio, póki co nie widzę przyszłości...

to na szczęście twoja opinia :)

moja i ludzi z poprzednich 3 stron, no chyba ze wypowiedział się zadowolony klient, jeżeli tak jest to wskaz mi je proszę, bo chyba przeoczyłem ;]

proponuje aby autor popracował nad softem, bo nie jest tak - że na pewno nic z tego nie będzie. Jednak z pewnością nie powinien się skupiać teraz wyłącznie na samej sprzedaży :) Jeśli jest wstanie dodać kilka ciekawych rzeczy to na pewno znajdą się chętne osoby, które będą chciały kupić. Im większa konkurencja na rynku tym lepiej dla klientów.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Wydaje mi się ze idziesz w złym kierunku(po względem marketingu). Jest to Soft napisany przez Ciebie, ale jeśli chcesz go sprzedać to musisz słuchać potencjalnych nabywców a nie wdawać się z nimi w polemikę :) Sam mam webmonitor i jestem bardzo zadowolony nie tylko ze względu na funkcjonalność na również ze względu na support.

@Trudno - wolicie płacić więcej - to płaczcie i płaćcie :)

Taka dobra rada czymś takim nie zyskasz przychylności potencjalnych kupujących, wprowadź promocję np. dla pierwszych 10 osób soft za 50zł sprzeda się po testują i jak będzie ok to dadzą znać na forum robiąc reklamę:)

@Wpisujcie się pod tym postem

Wiec jestem pierwszy _

Nie chciałem się wypowiadać, ale cóż... widzę, że jak już zostało zauważone autor idzie w zaparte, wiec dodam swoje trzy grosze. Podejrzewam, że dużej ilości uzytkowników w tym i mnie nawet jak byś dopłacił te 50 zł na tydzień to bym tego czegoś nie używał ....

Reasumując - chyba ci się pomyliły wieki. Takie coś jak zrobiłeś może by miało wzięcie w XX wieku , ale na pewno nie obecnie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wpisujcie się pod tym postem.

To i ja się wpiszę.

Fajny ten Twój seolek, ciekawe rozwiązania no i tani. Tak trzymaj. :peace:

Szkoda, że się pośpieszyłem i zakupiłem ostatnio kilka softów od Rosjan i Ukraińców.

Teraz jestem spłukany z kasy.

Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o seolku...

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności