Skocz do zawartości

SEOLEK - nowe narzędzie wspomagające pozycjonowanie

lukasz138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taka odpwiedzia wlasnie potwierdziles - gimnazjum

Tak samo jak twoja....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

CZY NA TYM FORUM SĄ JESZCZE JACYŚ MODERATORZY ?

GDZIE JEST MODERATOR ?

DAWAĆ TU JEDNEGO :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ten watek sie powinno wydrukowac i rozdawac w gimnazjach jako casestudy jak zarobic pierwszy milion, bo to co tu sie dzieje to juz jest komedia w paru aktach;) Nie pisze o sofcie, bo go nie mam wiec ciezko cokolwiek powiedziec ale o calym watku. Mlody z Lukaszem nie wiem czy dobrze lapie klimat, ale chyba juz macie wiecej dystansu niz cala reszta - jeden wielkI ROTFL i swietny dialog z "gimnazjum", jedne z lepszych jakie czytalem na PIO. Szacun ;)

search_auditor_500x80_bf.png

autor softu musi zrozumieć, że program może być nie wiadomo jak wspaniały, ale jeśli będzie wyglądać za przeproszeniem jak kupa nikt go nie weźmie. rzuciłem okiem na niego i nawet 50 zł bym nie zapłacił bo wygląda po prostu amatorsko. jak chcesz się zabierać za sprzedaż przygotuj kompletny produkt bo jak dla mnie choćby wygląd tego softu nie gwarantuje że będzie on jakkolwiek supportowany. radzę też trochę pokory- nikt tu ze zwykłych userów nie ma interesu żeby Cię jechać bez powodu a jak każdy piszę że jest coś nie teges to przyjmij do wiadomości i popracuj bardziej.

autor softu musi zrozumieć

Autor postu nic nie musi ! Co najwyżej może wyciągnąć wnioski jeśli sprzedaż jego produktu będzie na poziomie który go nie zadowala.

Natomiast całkiem nie na miejscu jest zachowanie co niektórych osób nieuzasadnienie biorących dalszy udział w tym topiku. Zasada jest wszak prosta - nie chce, to nie kupuje i to wszystko. Niech rynek zbytu sam zweryfikuje produkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności