Skocz do zawartości

Mat-Creative -> [ nierzetelny partner ]

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Chcę przestrzec przed userem Mat-Creative https://www.forum.optymalizacja.com/user/37139-mat-creative/

Oszukał mnie na co prawda 15 zł tylko (wpłaciłem zaliczkę), ale podejrzewam, że mógł zrobić takich kilka, kilkanaście numerów i uzbierać kilka stówek.

Prosiłbym o banowanie takich userów na ip, co by zaoszczędzić innym nieprzyjemności wynikającej ze straty czasu jak i pieniędzy.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Zeby nazwac kogos zl0dziejem lub 0szustem musisz miec wyrok sadu inaczej jest to pomowienie. Juz nie raz czytam watki kto kogo 0szukal ale nigdy nie widzislem zeby ktos napisal ze wrocil wlasnie z sadu i ma taki i taki wyrok na kolesia i prosi moderatorow o interwencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności