Skocz do zawartości

2 pytania - o linki sidewide i o zasięg filtra

bedsector

Rekomendowane odpowiedzi

1. Czy lepszy link sidewide z zapleczówki z site:100 czy dwa, trzy linki wychodzące z tekstów?

2. Jeśli mam podstrony: nazwastrony.pl/welna-owcza oraz nazwastrony.pl/owcza-welna i pozycjonuję je na te same frazy ale różnymi metodami, to jeśli filtra złapie podstrona pierwsza, ryzykownie linkowana, to druga ma czyste konto, czy też leci?

Nie można się kierować tylko kryteriami lepsze lub gorsze.... należy używać / korzystać z jak najbardziej zróżnicowanego linkowania.

Co do filtra to może go załapać:

- dany keywords niezależnie od lokalizacji: index czy też podstrony;

- cała domena / subdomena;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie można się kierować tylko kryteriami lepsze lub gorsze.... należy używać / korzystać z jak najbardziej zróżnicowanego linkowania.

Co do filtra to może go załapać:

- dany keywords niezależnie od lokalizacji: index czy też podstrony;

- cała domena / subdomena;

Wiem, że należy różnicować ale pytałem co ma więcej mocy.

Z filtrem jest tak, że nie ma reguły, za jakie przewinienie jaki filtr może wpaść? Jeśli tak, to ryzyko zabawy jest chyba za duże..

ale pytałem co ma więcej mocy.
Obi-Wan Kenobi ... to zależy od wieluuuuu czynników i nie działa w ten sposób jak ci się wydaje.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oczywiście unikając działania, które może zirytować 'gwiazdę śmierci..

Pomijając pozostałe czynniki a zakładając, że strona zapleczowa jest na wp, ma ok. 100 zaindeksowanych stron, pr1, niewielki staż w sieci.

Więc: co może mieć większą moc - wrzucić linka w sidebar czy 2-3 z artykułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności